Zene hallgatása Bluetooth-kapcsolaton keresztül egy eszközről

Amennyiben Bluetooth-eszköz támogatja az alábbi profilokat, zenét hallgathat, és alapvető kezelőszerveket működtethet egy Bluetooth-eszközön a Bluetooth-kapcsolat használatával.

 • A2DP(Advanced Audio Distribution Profile)

  Lehetővé teszi a kiváló minőségű, vezeték nélküli zenehallgatást.

 • AVRCP(Audio Video Remote Control Profile)

  Zenét játszhat le, stb.

A működtetés módja az adott Bluetooth-eszköztől függően eltérő lehet. Lásd a Bluetooth-eszközhöz mellékelt használati útmutatót.

 1. Vegye fel a headsetet.

  A headsetet úgy vegye fel, hogy az (bal oldal) jelzés a bal fülén, az (jobb oldal) jelzés pedig a jobb fülénél legyen. A bal oldali egységen egy kitapintható pont található.

  Ügyeljen arra, hogy a headset viselése közben ne érintkezzen az érintésérzékelővel.

  A: Kitapintható pont

  B: Érintésérzékelő

 2. Csatlakoztassa a headsetet egy Bluetooth-eszközhöz.
 3. Működtesse a Bluetooth-eszközt a lejátszás elindításához, és állítsa mérsékeltre a hangerőt.

Tipp

 • A gyári beállítások szerint a mindkét egység felhelyezésével való zenehallgatáskor a zenelejátszás leáll, ha csak az egyik egységet távolítja el. Ha az eltávolított egységet újra felhelyezi, a headset folytatja a zenelejátszást.
 • A headset támogatja az SCMS-T tartalomvédelmet. Zenét és egyéb hangfelvételeket hallgathat az olyan eszközökön, például hordozható tv-n, amelyek támogatják az SCMS-T tartalomvédelmet.
 • A Bluetooth-eszköztől függően előfordulhat, hogy be kell állítani a hangerőt, vagy el kell végezni a hangkimenet beállítását a Bluetooth-eszközön.
 • A hívás és a zenehallgatás alatt a hangerő egymástól függetlenül állítható. A hívás hangerejének módosítása nem változtatja meg a zenelejátszás hangerejét, és fordítva.
 • Úgy is hallgathat zenét, hogy csak az egyik egységet távolítja el a töltőtokból, és helyezi fel. Ha a jobb oldali egységet helyezte fel, akkor a jobb oldali egység érintésérzékelőjét használhatja a zene lejátszásához. Ha a bal oldali egységet helyezte fel, akkor a csatlakoztatott készüléket tudja a zene lejátszásához használni. Ha felhelyezi a másik egységet is az egy egységgel történő zenehallgatáskor, akkor mindkét egységet használhatja a zenehallgatásra.

Megjegyzés

 • Ha a headset a gyári beállításaival üzemel, a headseten nem szabályozhatja a hangerőt. Állítsa be a hangerőt a csatlakoztatott eszközön. Ha nem tudja beállítani a hangerőt a csatlakoztatott eszközön, telepítse a „Sony | Headphones Connect” okostelefon-alkalmazást, és az alkalmazásban állítsa be a hangerőt, vagy rendelje hozzá a hangerőszabályzás funkciót az érintésérzékelőhöz.
 • Ha a kommunikáció körülményei nem megfelelőek, a Bluetooth-eszköz helytelenül reagálhat a headseten végrehajtott műveletre.