Az érintésérzékelő

Az érintésérzékelőre koppintással különféle műveleteket hajthat végre: zenét játszhat le, hívásokat vezérelhet, vagy módosíthatja a zajkioltási funkció beállítását.

A: Érintésérzékelő


Az érintésérzékelő működtetéséhez fogja a headsetet a hüvelykujja és a középső ujja közé, majd koppintson a mutatóujjával az érintésérzékelőre.

Példák a használható műveletekre

Bal Jobb
Koppintás A zajkioltási funkció és a környezeti hang üzemmód közötti váltás Zeneszám lejátszása, vagy a lejátszás szüneteltetése
Dupla koppintás Hívás fogadása vagy befejezése ・Ugrás a következő szám elejére
・Hívás fogadása vagy befejezése
Tripla koppintás Ugrás az előző (vagy lejátszás közben az aktuális) szám elejére
Az érintésérzékelő megérintve tartása A gyors fülelés üzemmód aktiválása A hangos segéd funkció használata, vagy kikapcsolása (Siri/Google app)
Mindkét egység érintésérzékelőjét tartsa megérintve körülbelül 7 másodpercig Eszközregisztráció (párosítás) üzemmód aktiválása


Tipp

  • Kétszer vagy háromszor gyorsan koppintson az érintésérzékelőre, kb. 0,4 másodperces időközzel.
  • A „Sony | Headphones Connect” alkalmazás használatával módosíthatja mindkét egység érintésérzékelőjének hozzárendelt funkcióit. A gyári beállítás szerint a jobb oldali egység érintésérzékelőjéhez rendelt zenelejátszási funkció átirányítható például a bal oldali egység érintésérzékelőjére.

Megjegyzés

  • Az érintésérzékelő nem működtethető, amikor nem viseli a headsetet. Ha a „Sony | Headphones Connect” alkalmazás használatával módosítja a headset beállítását, és letiltja annak viselésérzékelés alapján történő automatikus kikapcsolását, a headset viselése nélkül is működtetheti az érintésérzékelőt.
  • Amikor okostelefonon elvégzi a Google Assistant kezdeti beállítását, előfordulhat, hogy a rendszer automatikusan módosítja az érintésérzékelőkhöz rendelt funkciókat.
    A „Sony | Headphones Connect” alkalmazással ellenőrizhető, hogy melyik érintésérzékelőhöz melyik funkció van hozzárendelve.
  • Amikor okostelefonon elvégzi az Amazon Alexa kezdeti beállítását, előfordulhat, hogy a rendszer automatikusan módosítja az érintésérzékelőkhöz rendelt funkciókat.
    A „Sony | Headphones Connect” alkalmazással ellenőrizhető, hogy melyik érintésérzékelőhöz melyik funkció van hozzárendelve.