A headset gyári értékekre állítása

Ha a headset az alaphelyzetbe állítás után sem működik megfelelően, inicializálja a headsetet.

Kapcsolja ki a headsetet, miközben az USB Type-C-kábel le van választva, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a (bekapcsoló) és a C (egyéni) gombot egyszerre legalább 7 másodpercig.

A jelzőfény (kék) 4-szer ( ) felvillan, és megtörténik a headset inicializálása. Ez a művelet visszaállítja a hangerő- és egyéb beállításokat a gyári értékekre, és törli a párosítási információkat. Ebben az esetben törölje az eszközről a headset párosítási információit, majd párosítsa újra az eszközöket.

Ha a headset a gyári értékekre állítás után sem működik megfelelően, lépjen kapcsolatba a legközelebbi Sony kereskedővel.

Megjegyzés

  • Ha a headset megvásárlása után frissítette a szoftvert, a headset inicializálása után is megmarad a szoftver frissített verziója.
  • Ha a hangos útmutatás nyelvének módosítása után a headset inicializálásával visszaállítja a gyári beállításokat, a nyelv is visszaáll a gyári beállításra.
  • Miután a jelzőfény (kék) 4-szer felvillan, és megtörténik a headset inicializálása, körülbelül 1 percet vesz igénybe, amíg a (bekapcsolás) gomb újra használható lesz.