Szerzői jogok

SiriusXM logó

SiriusXM Az utólag beszerelhető jármű rádióvevő és az előfizetés külön vásárolhatók meg.
A www.siriusxm.com
Sirius, XM és az összes vonatkozó jelzés és logó a Sirius XM Radio Inc védjegyei. Minden jog fenntartva.


A Bluetooth® szó márka és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei és a Sony Corporation mindig licenc birtokában használja ezeket a márkákat. Az egyéb védjegyek és kereskedelmi nevek a vonatkozó tulajdonosok birtokában vannak.


A Windows Media a Microsoft Corporation védjegye, vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.


Ezt a terméket a Microsoft Corporation bizonyos szellemi tulajdonjogai védik. A Microsoft vállalat, vagy egy hivatalos Microsoft leányvállalat licence nélkül az ilyen technológiák használata, vagy forgalmazása ezen terméken kívül tilos.


A Apple, iPhone, iPod, iPod nano, iPod touch, és a Siri az Apple Inc. vállalat Egyesült Államokban és egyéb országokban bejegyzett védjegyei. Az App Store az Apple Inc szolgáltatási védjegye.


Az IOS a Cisco bejegyzett védjegye, vagy védjegye az Egyesült Államokban és más országokban és licenc birtokában használható.


A PANDORA, a PANDORA logó, és a Pandora kereskedelmi dizájn a Pandora Media, LLC bejegyzett védjegye, vagy védjegye. A használat engedély birtokában történik.


A Google, Google Play és az Android a Google LLC védjegyei.