A „Siri Eyes Free” használatával

A „Siri Eyes Free” lehetővé teszi, hogy egyszerűen a mikrofonba beszélve kihangosítva kezelje iPhone készülékét. Ennek a funkciónak a használatához csatlakoztatnia kell egy iPhone készüléket BLUETOOTH használatával az egységhez. Korlátozott rendelkezésre állás iPhone 4s vagy újabb modell. Gondoskodjon róla, hogy iPhone készülékén a legújabb iOS verzió fusson. Előzetesen el kell végeznie a BLUETOOTH regisztrációt és a csatlakoztatási konfigurációt az iPhone készülék az egységgel történő használatához.
Az iPhone, kiválasztásához nyomja meg a MENU, elemet, majd válassza ki a [BLUETOOTH] [AUDIO DEV] elemet.

 1. Aktiválja a Siri funkciót az iPhone készüléken.
  Részletes információkat az iPhone készülékhez mellékelt üzemeltetési útmutatóban találhat.
 2. Tartsa lenyomva 2 másodpercnél hosszabb ideig a VOICE elemet.
  A hangparancs megjelenik a képernyőn.
 3. Miután az iPhone hangjelzést ad, beszéljen bele a mikrofonba.
  Az iPhone ismét hangjelzést ad, majd a Siri rendszer válaszol.

A „Siri Eyes Free” deaktiválásához

Nyomja meg a VOICE elemet.

Megjegyzés

 • A használati körülményektől függően elképzelhető, hogy az iPhone nem ismeri fel a hangját. (Például, ha autóban utazik.)
 • Lehetséges, hogy a „Siri Eyes Free” nem megfelelően működik, vagy az olyan helyeket, ahol az iPhone hálózata gyenge, a válaszidő hosszabb lehet.
 • Az iPhone üzemeltetési körülményeitől függően lehetséges, hogy a „Siri Eyes Free” nem működik megfelelően, vagy kikapcsolhat.
 • Ha iPhone készülék és BLUETOOTH hangkapcsolat használatával játszik le egy zeneszámot, és a BLUETOOTH használatával elkezdődik a lejátszás, a „Siri Eyes Free” automatikusan bezáródik és az egység átkapcsol a BLUETOOTH hangforrásra.
 • Ha a „Siri Eyes Free” be van kapcsolva hang lejátszása során, akkor az egység akkor is átkapcsolhat a BLUETOOTH hangforrásra, ha nem adja meg, hogy melyik zeneszámot akarja lejátszani.
 • Egy iPhone az USB porthoz történő csatlakoztatásakor lehetséges, hogy a „Siri Eyes Free” nem működik megfelelően, vagy kikapcsol.
 • Egy iPhone az egységhez történő csatlakoztatásakor USB porton keresztül, ne aktiválja a Siri funkciót az iPhone készülékkel. A „Siri Eyes Free” nem megfelelően működhet, vagy kikapcsolhat.
 • Amíg a „Siri Eyes Free” be van kapcsolva, nincs lejátszási hang.