SiriusXM Rádióhallgatás

SiriusXM előfizetésének aktiválásához

Csak a SiriusXM nyújt Önnek egy kézből még többet abból amit hallgatni szeret. Válogasson több mint 140 csatorna közül, melyek között megtalálhatók reklámmentes zenei csatornák, a legjobb sport csatornák, hír-, beszélgetés-, vígjáték-, és szórakoztató csatornák. A műholdas rádiózás világa üdvözli Önt. A használathoz egy SiriusXM utólag beszerelhető jármű rádióvevő és egy előfizetés szükséges. További információkért látogasson el a www.siriusxm.com honlapra


A SiriusXM utólag beszerelhető jármű rádióvevő és az antenna (légantenna) beszerelése után nyomja meg az SRC (forrás) elemet a [SIRIUS XM] kiválasztásához. Az 1. csatornán ekkor meg kell hogy szólaljon a SiriusXM előzetes csatorna. Miután meggyőződött róla, hogy hallja az előzetes csatornát, rádióvevője azonosítójának megkereséséhez válassza ki a 0. csatornát. Továbbá a rádió azonosítót megtalálhatja a SiriusXM utólag beszerelhető jármű rádióvevő alján és a csomagolásán is. Az előfizetés aktiválásához erre a számra lesz szüksége. Későbbi használat céljára jegyezze le ezt a számot.

Megjegyzés

  • A SiriusXM rádió azonosító nem tartalmaz I, O, S vagy F betűket.

Az Egyesült Államokban aktiválhatja online is, vagy a SiriusXM hallgatói ügyfélszolgálat felhívásával:


Kanadában aktiválhatja online is, vagy a SiriusXM hallgatói ügyfélszolgálat felhívásával:


Az aktiválási művelet során a SiriusXM műholdak egy aktiválási üzenetet küldenek az Ön rádióvevőjének. Amikor a rádiója észleli, hogy a vevő megkapta az aktiválási üzenetet, a rádióján megjelenik a következő: [SUBSCRIP UPDATED - PRESS ENTER TO CONTINUE]. Ha megtörtént az előfizetés, akkor beállíthatja az előfizetésében szereplő csatornákat.

Megjegyzés

  • Az aktiválási művelet általában 10-15 percet vesz igénybe, de egy óráig is eltarthat.
  • Az aktiválási üzenet fogadásához be kell kapcsolnia rádióját és fognia kell a SiriusXM jelet.