Beállítás AF és TA (DSX-B700(EUR)/DSX-B710D)

Az alternatív frekvenciák (AF) folyamatosan visszatér a hálózatban a legerősebb jellel rendelkező állomáshoz, és a közlekedési információk (TA) aktuális közlekedési információkat vagy közlekedési programokat biztosít (TP) ha fogható ilyen.

  1. Nyomja meg a MENU elemet, a [GENERAL] kiválasztásához forgassa el a forgatógombot, majd nyomja meg.
  2. A forgatógomb elforgatásával válassza ki a [AF/TA] elemet, majd nyomja meg.
  3. A forgatógomb elforgatásával válassza ki a [AF-ON], [TA-ON], [AF/TA-ON] vagy a [AF/TA-OFF] elemet, majd nyomja meg.

RDS állomások előbeállításához az AF és a TA beállítással

Előre beállíthat RDS állomásokat egy AF/TA beállítással. Állítsa be az AF/TA elemet, majd előre állítsa be az állomást a BTM funkcióval, vagy manuálisan. Ha manuálisan állítja be, akkor nem RDS állomásokat is beállíthat.

Vészhelyzeti közlemények vételéhez

Az AF vagy a TA bekapcsolt állapotában a vészhelyzeti közlemények automatikusan megszakítják az aktuálisan kiválasztott forrást.

A hangerő beállításához közlekedési hírek során

A hangerő szintjét a rendszer az szabályos hangerőszinttől függetlenül elmenti a következő közlekedési hírek számára.

Egy regionális programnál maradáshoz (REGIONAL)

Ha az AF és a REGIONAL funkciók be vannak kapcsolva, akkor a rendszer nem kapcsol át egy erősebb frekvenciával rendelkező regionális állomásra. Ha elhagyja a regionális program vételi területét, állítsa a [REGIONAL] elemet a [GENERAL] menüpontban [REG-OFF] helyzetbe FM vétel során.
(Ez a funkció az Egyesült Királyságban és néhány más területen nem működik.)

(Helyi kapcsolat funkció, csak az Egyesült Királyságban)

Ez a funkció lehetővé teszi más helyi állomások kiválasztását a területen, még akkor is, ha ezek nincsenek beállítva a számgombokra.
FM vétel során nyomjon meg egy szám gombot (1 - 6), amelyen be van állítva egy helyi állomás. 5 másodpercen belül nyomja meg ismét a helyi állomás szám gombját. Addig ismételje ezt a műveletet, amíg készülék nem fogja be a helyi állomást.