Külső hangeszközön stb. lévő zene hallgatása

A külső hangeszközön lévő zenét úgy játszhatja le, ha az eszközt egy hangkábellel (nem tartozék) a rendszerhez csatlakoztatja.

 1. Csatlakoztasson egy külső hangeszközt a rendszer AUDIO/PARTY CHAIN IN L/R csatlakozójához egy hangkábellel.

 2. Többször nyomja meg a FUNCTION/PAIRING gombot, amíg a rendszer AUDIO IN kijelzője világítani nem kezd.

 3. Kapcsolja be a csatlakoztatott hangeszközt, és indítsa el a lejátszást.
 4. Szabályozza a hangerőt.

  Először szabályozza a rendszer hangerejét. Ha a hangerőszint még mindig túl alacsony, szabályozza a csatlakoztatott eszköz hangerőszintjét.

Tipp

 • Ha aktív BLUETOOTH kapcsolat van a rendszer és a mobiltelefon (okostelefon/iPhone) között HFP/HSP útján, a csatlakoztatott külső hangeszközön lévő zene hallgatása során használhatja a kéz nélküli funkciót.

 • Ha a rendszerre kb. 15 percen át teljesülnek az alábbi feltételek, automatikusan kikapcsol, és a BLUETOOTH kapcsolat megszakad.

  • A rendszer nem végez semmilyen műveletet.
  • A csatlakoztatott külső hangeszköz nem játszik le zenét (hangot), vagy a csatlakoztatott külső hangeszköz zenéje (hangja) túlságosan gyenge.
  • A hangszóróhoz nem csatlakozik BLUETOOTH eszköz HFP/HSP útján.

Megjegyzés

 • Ha a csatlakoztatott külső hangeszközön játszik le zenét, a rendszer (lejátszás/szüneteltetés) és / (előző/következő) gombjait nem használhatja olyan műveletek végzésére, mint a szüneteltetés, ugrás a következő zeneszám elejére, vagy ugrás az aktuális zeneszám elejére.