Egy eszközön lévő zene hallgatása BLUETOOTH csatlakozás útján

Egy BLUETOOTH eszközön lévő zenét akkor hallgathatja, és akkor kezelheti a rendszerből BLUETOOTH csatlakozás útján, ha az támogatja az alábbi BLUETOOTH profilokat.

A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)

Lehetővé teszi a minőségi hang-tartalom lejátszását vezeték nélküli kapcsolattal.

AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)

Lehetővé teszi a hangerő szabályozását, valamint a lejátszást, szüneteltetést vagy a következő/aktuális zeneszám elejére ugrást.


A műveletek a BLUETOOTH eszköztől függően eltérhetnek. Olvassa el a BLUETOOTH eszközhöz mellékelt kezelési útmutatót is.

Megjegyzés

 • A lejátszás előtt győződjön meg arról, hogy a BLUETOOTH eszközön és a rendszeren mérsékelt hangerőszint van beállítva, hogy megelőzze a rendszer által kiadott hirtelen erős hangot.

  A BLUETOOTH eszköztől függően lehet, hogy a rendszer hangerőszintje nem állítható a BLUETOOTH eszközön, amíg az eszközön a lejátszás le van állítva/szünetel.

 1. Csatlakoztatása a rendszert a BLUETOOTH eszközhöz.

  A BLUETOOTH csatlakozás létrejötte után a (BLUETOOTH) jelzőfény világítani kezd kék fénnyel.

 2. Indítsa el a lejátszást a BLUETOOTH eszközön.
 3. Állítsa be a hangerőt a rendszer -/+ (hangerő) gombjaival vagy a BLUETOOTH eszköz segítségével.

Megjegyzés

 • Ha a kommunikáció gyenge, lehet, hogy a BLUETOOTH eszköz nem reagál megfelelően a rendszeren végzett műveletekre.

 • A BLUETOOTH eszköztől függően lehet, hogy szabályozni kell a hangerőt, vagy a csatlakoztatott eszközön változtatni kell a hangkimenet beállítását.

 • A rendszerhez csatlakoztatott BLUETOOTH eszköztől, a kommunikációs környezettől vagy a használat körülményeitől függően zavar léphet fel, vagy a hang akadozhat.