A hangvezérlés funkció használata (Google alkalmazás)

A Google alkalmazás funkciója Android rendszerű okostelefonok része, segítségével a rendszer mikrofonjába mondott hangutasításokkal vezérelheti az Android rendszerű okostelefont.

A következő rész ismerteti a Google alkalmazás használatát.

 1. Válassza a Google alkalmazást [Assist App] beállításként az [Assist & Voice input] részben.

  Az Android okostelefonban válassza a [Settings] - [Apps] lehetőséget. A képernyő jobb felső sarkában megjelenik egy fogaskerék ikon.

  Válassza ki a fogaskerék ikont, a [Default Apps] - [Assist & Voice input] - [Assist App] lehetőséget, majd állítsa be az [Assist App] beállításban a Google alkalmazást.

  A fenti művelet egy példa. Részleteket az Android eszközhöz mellékelt kezelési útmutatóban talál.

  A Google alkalmazással kapcsolatos további részleteket az Android okostelefon kezelési útmutatójában vagy a Google Play weboldalain találhat.

  Megjegyzés

  • Lehet, hogy az alkalmazás legfrissebb verziójára lesz szükség.
  • Lehet, hogy a Google alkalmazás nem lesz aktiválható a rendszerből az Android okostelefon műszaki jellemzőitől függően.
 2. Csatlakoztassa a rendszert az Android okostelefonhoz BLUETOOTH csatlakozás útján.
 3. Miután a rendszer csatlakozik az Android okostelefonhoz BLUETOOTH kapcsolat útján, és az Android okostelefon készenléti módban van vagy zenét játszik le, nyomja meg és tartsa lenyomva a (lejátszás/szüneteltetés)/ (hívás) gombot kb. 3 másodpercig.

  A Google alkalmazás aktiválódik, és elhangzik a kezdőhang.

 4. Adjon utasítást a Google alkalmazásnak a rendszer mikrofonján keresztül.

  A Google alkalmazás használatával kapcsolatos további részleteket, például a Google alkalmazás által támogatott alkalmazásokat az Android okostelefonhoz mellékelt kezelési útmutatóban találja.

  Ha a Google alkalmazás aktiválása után eltelik bizonyos idő utasítás kiadása nélkül, hangjelzés hangzik fel, és a Google alkalmazás deaktiválódik.

Megjegyzés

 • A Google alkalmazás nem aktiválható az „OK Google” utasítást a rendszer mikrofonjába mondva, még akkor sem, ha az Android okostelefon [OK Google] beállítása engedélyezve van.