Kako lahko uporabljate slušalke

Prilagojena optimizacija NC delovanje funkcije dušenja okoliškega hrupa nastavi prav za vaše potrebe

Slušalke optimirajo delovanje funkcije dušenja okoliškega hrupa z analizo oblike vaše glave in sloga uporabe. Izjemno prilagojeno dušenje okoliškega hrupa vam omogoča tišino, ki je še niste izkusili.

Način okoliškega zvoka spusti zvoke okolice v vaša ušesa (*1)

Način okoliškega zvoka vam omogoča slišati zvoke okolice z uporabo vgrajenih mikrofonov tudi med poslušanjem glasbe. Na voljo sta dva načina – običajni način, v katerem slišite zvoke okolice kot da ne bi nosili slušalk, ter pogovorni način, v katerem slišite glasove in napovedi v okolici brez nepotrebnega dušenja okoliškega zvoka.

Hitra pozornost: enostavna uporaba, hitra komunikacija z okolico

Če z dlanjo pokrijete celotno površino senzorja za dotik na slušalkah, se glasba samodejno utiša in slišite zvoke iz okolice. Tako se lahko hitro odzovete na pogovore in napovedi brez odstranjevanja slušalk.

Funkcija DSEE HX zviša kakovost obstoječe glasbe na skoraj kakovost zvoka visoke ločljivosti (*2)

Podprti kodeki: SBC/AAC/Qualcomm® aptX™/LDAC™

Kodek LDAC omogoča uživanje v avdio vsebinah visoke ločljivosti v izjemni kakovosti blizu zvoku visoke ločljivosti prek povezave BLUETOOTH (*3)

Združljivost z zvokom visoke ločljivosti

V zvoku visoke ločljivosti lahko uživate z uporabo priloženega kabla slušalk in vklopom napajanja. Prek kabla lahko poslušate glasbo tudi ob prazni bateriji.

Nadzorna plošča senzorja za dotik omogoča enostavno uporabo in aktiviranje glasovnega pomočnika v pametnem telefonu (*4)

Zložljiva zasnova omogoča preprosta potovanja

Povezovanje na en dotik s tehnologijo Near Field Communication (NFC)

Glasovna navodila

*1Način okoliškega zvoka vam omogoča slišati zvoke iz okolice, vendar vsi zvoki iz okolice morda ne bodo slišni. Pri predvajanju glasbe pri visoki glasnosti ali glede na pogoje v okolici, zvokov iz okolice morda ne boste slišali.

*2Aktivirano samo pri povezavi, ki ne uporablja kodeka LDAC prek povezave BLUETOOTH.

*3Pri oddajanju zvoka visoke ločljivosti pri 990 kb/s.

*4Če enoto izklopite, uporaba senzorja za dotik ne bo več mogoča. Upravljanje na daljavo in prilagoditev glasnosti pri predvajanju glasbe lahko izvajate samo prek povezave BLUETOOTH.