De vooraf geïnstalleerde software updaten

Wanneer er een nieuwe versie van de software uitgebracht wordt, kunt u de vooraf geïnstalleerde software van het Home-audiosysteem via de volgende methodes updaten.

Door de software te updaten, worden er nieuwe functies toegevoegd die het gebruik ervan handiger en stabieler maken.

 • Updatemethode 1: automatisch updaten via het internet
  Wanneer het Home-audiosysteem verbonden is met het internet, kan een nieuwe softwareversie gedetecteerd en automatisch geïnstalleerd worden wanneer u het Home-audiosysteem niet gebruikt. Voor deze functie moeten de instellingen van het Home-audiosysteem geconfigureerd worden.
 • Updatemethode 2: handmatig updaten via het internet
  Wanneer het Home-audiosysteem verbonden is met het internet, kan een nieuwe softwareversie gedetecteerd worden. Als dit het geval is, licht de indicator [UPDATE] op het display op om u daarvan op de hoogte te brengen. Dit is de standaardinstelling.
 • Updatemethode 3: handmatig updaten met behulp van een USB-flashstation
  Wanneer het Home-audiosysteem niet verbonden is met het internet, gebruikt u een pc of een ander apparaat om het updatebestand te downloaden en het vervolgens op het Home-audiosysteem te installeren.

Hint

 • [UPDATE] op het display wordt uitgeschakeld en het Home-audiosysteem gaat automatisch over naar de stand-bystand of BLUETOOTH/netwerkstand-bystand als het updaten voltooid is.
  Wanneer het Home-audiosysteem voor de eerste keer na het updaten wordt ingeschakeld, verschijnt [UPDATED] op het display.