Updatemethode 2: handmatig updaten via het internet

Wanneer het Home-audiosysteem via een bekabeld of Wi-Fi-netwerk verbonden is met het internet, licht [UPDATE] op in het display wanneer het Home-audiosysteem een nieuwe softwareversie detecteert.

Volg in dat geval de onderstaande stappen om de nieuwste versie van de software te installeren. Gebruik de afstandsbediening om de onderstaande stappen uit te voeren.

Wanneer de update gestart wordt, wordt het afspelen van muziek gestopt. Eventuele BLUETOOTH-verbindingen worden verbroken.

 1. Druk op de knop OPTIONS.
 2. Druk herhaaldelijk op / om [SYSTEM] te selecteren en druk vervolgens op de knop (Enter).
 3. Druk herhaaldelijk op / om [UPDATE] te selecteren en druk vervolgens op de knop (Enter).
 4. Druk herhaaldelijk op / om [VIA NW] te selecteren en druk vervolgens op de knop (Enter).
 5. Druk herhaaldelijk op / om [EXEC] te selecteren en druk vervolgens op de knop (Enter).
 6. Druk herhaaldelijk op / om [YES] te selecteren en druk vervolgens op de knop (Enter).

  Wanneer de update van start gaat, verschijnt de informatie over de voortgang van de update op het display. Het Home-audiosysteem kan tijdens de update niet bediend worden.

  Druk op OPTIONS om het menu Opties te sluiten.

  [UPDATED] verschijnt op het display en het Home-audiosysteem gaat automatisch over naar de stand-bystand of BLUETOOTH/netwerkstand-bystand als het updaten voltooid is.

  Wanneer het Home-audiosysteem voor de eerste keer na het updaten wordt ingeschakeld, verschijnt [UPDATED] op het display.

Indien [NETWORK ERROR] of [DOWNLOAD ERROR PUSH POWER] op het display verschijnt

De update is mislukt.

Als de netwerkverbinding niet stabiel is, is het mogelijk dat de update mislukt voor deze voltooid is. Raadpleeg het volgende onderwerp om de update door te voeren met behulp van een USB-flashstation.

Handmatig updaten met behulp van een USB-flashstation (wanneer het updaten via een netwerk mislukt is)

Hint

 • Tijdens de update verschijnt de informatie over de voortgang van de update op het display. Wanneer de update gereed is, verschijnt [UPDATED] op het display. Schakel het Home-audiosysteem niet uit tijdens het updaten.

Opmerking

 • Het updaten neemt normaal 3 tot 10 minuten in beslag. Afhankelijk van uw netwerkomgeving kan dit langer duren.
 • Gebruik het Home-audiosysteem niet terwijl er een update wordt uitgevoerd. Zorg ervoor dat het Home-audiosysteem tijdens het updaten verbonden blijft met de voedingsbron en het netwerk.
 • Tijdens het updaten via het internet kunt u de updateprocedure beĆ«indigen door op de knop (stop) op de afstandsbediening te drukken of door de knop (stop) op het Home-audiosysteem te drukken wanneer [DL XX%] op het display verschijnt (dit is niet altijd mogelijk). Als u de update annuleert, verschijnt [CANCEL] op het display en blijft [UPDATE] opnieuw op het display staan.