Updatemethode 1: automatisch updaten via het internet

Wanneer u het Home-audiosysteem gebruikt terwijl het via een bekabeld of Wi-Fi-netwerk verbonden is met het internet, kan de software automatisch geüpdatet worden naar de recentste versie.

Deze functie is standaard uitgeschakeld.

De software automatisch updaten

 • Start SongPal op uw smartphone, iPhone, enz. en kies [System] in het menu [Settings].
  De functie voor het automatisch updaten van de software ([Auto Update]) van het Home-audiosysteem wordt geactiveerd. Als [Auto Update] uitgeschakeld is, schakelt u deze instelling in.
 • De update wordt uitgevoerd wanneer u het Home-audiosysteem niet gebruikt (bv. 's nachts of wanneer de stand-bystand geactiveerd is op het Home-audiosysteem). Tijdens de update verschijnt de informatie over de voortgang van de update op het display. Wanneer de update gereed is, verschijnt [UPDATED] op het display. Wanneer het Home-audiosysteem voor de eerste keer na het updaten wordt ingeschakeld, verschijnt [UPDATED] op het display.

Opmerking

 • Voor in Europa verkochte modellen: om te voldoen aan de Europese regelgeving voor energiebesparing kunnen producten met serienummer S015503001 of recenter deze functie niet gebruiken als het product verbonden is met het bekabelde netwerk of niet verbonden is met het draadloze netwerk. Deze functie zal ook niet beschikbaar zijn als de netwerkverbinding losgekoppeld wordt.

Het automatisch updaten van de software deactiveren

 • Schakel [Auto Update] in het menu [Settings] uit met behulp van SongPal op een smartphone, iPhone enz.
 • Het is echter mogelijk dat de software toch automatisch geüpdatet wordt om belangrijke wijzigingen te installeren, zelfs als u deze functie uitgeschakeld hebt.

Indien [NETWORK ERROR] of [DOWNLOAD ERROR PUSH POWER] op het display verschijnt

Het updaten van de software is mislukt.

Als de netwerkverbinding niet stabiel is, is het mogelijk dat de update mislukt voor deze voltooid is. Raadpleeg het volgende onderwerp om de update door te voeren met behulp van een USB-flashstation.

Handmatig updaten met behulp van een USB-flashstation (wanneer het updaten via een netwerk mislukt is)

Hint

 • Schakel het Home-audiosysteem niet uit tijdens het updaten.
 • Wanneer het Home-audiosysteem via een bekabeld of Wi-Fi-netwerk verbonden is met het internet, licht [UPDATE] op in het display wanneer het Home-audiosysteem een nieuwe softwareversie detecteert.
 • [UPDATE] licht op wanneer het Home-audiosysteem een nieuwe softwareversie detecteert, ongeacht de instelling [Auto Update].
 • U kunt de software handmatig updaten, zelfs wanneer de instelling [Auto Update] geactiveerd is. Zie "Updatemethode 2: handmatig updaten via het internet".

Opmerking

 • Het updaten neemt normaal 3 tot 10 minuten in beslag. Afhankelijk van uw netwerkomgeving kan dit langer duren.
 • Gebruik het Home-audiosysteem of de afstandsbediening niet terwijl er een update wordt uitgevoerd. Zorg er ook voor dat het Home-audiosysteem tijdens het updaten verbonden blijft met de voedingsbron en het netwerk.
 • Tijdens het updaten via het internet kunt u de updateprocedure beëindigen door op de knop (stop) op de afstandsbediening te drukken of door de knop (stop) op het Home-audiosysteem te drukken wanneer [DL XX%] op het display verschijnt (dit is niet altijd mogelijk). Als u de update annuleert, verschijnt [CANCEL] op het display en blijft [UPDATE] opnieuw op het display staan.
 • Als de meerkamerfunctie ingeschakeld wordt, dan wordt TDLS (Tunneled Direct Link Setup) ondersteund en doet het apparaat dienst als draadloze router die de kwaliteit van de datacommunicatie verbetert.