Muziek via een netwerk beluisteren op een pc (Windows 7) (Windows Media Player)

U kunt een pc gebruiken als een controller (besturingsapparaat).

Muziek die opgeslagen is op de pc kan eenvoudig afgespeeld worden met de "Play To"-functie van Windows 7 na het starten van Windows Media Player. Volg voor de bediening de instructies op het scherm van de pc.

 1. Verbind het Home-audiosysteem en de pc met hetzelfde netwerk.

  Verbind het Home-audiosysteem en de pc met hetzelfde SSID van de draadloze router.

  Wanneer het Home-audiosysteem verbonden is met uw netwerk, licht de indicator NETWORK wit op.

 2. Raak de toets NETWORK op het Home-audiosysteem aan.

  Het Home-audiosysteem schakelt over naar de functie NETWORK.

  In plaats van de toets NETWORK aan te raken, kunt u de functie NETWORK ook automatisch activeren op het Home-audiosysteem door Windows Media Player te starten en muziek af te spelen met behulp van de "Play To"-functie.

 3. Start [Windows Media Player] op de pc.
 4. Klik met de rechtermuisknop op het nummer dat u wilt afspelen.
 5. Selecteer [Play To] in het menu.

  De lijst met apparaten wordt weergegeven.

 6. Tik op [MHC-V90DW].

 7. Selecteer een nummer om af te spelen en regel het volume.

  Het geselecteerde nummer zal hoorbaar zijn via het Home-audiosysteem.

Hint

 • Na het downloaden en installeren van SongPal op uw smartphone, iPhone enz. kunt u de smartphone, iPhone enz. gebruiken als afstandsbediening voor het bedienen van apparaten die aangesloten zijn op het Home-audiosysteem.

Opmerking

 • Het Home-audiosysteem kan bestanden met als formaat MP3, WMA, AAC en WAV afspelen (alleen AAC-bestanden met de extensie ".m4a", ".mp4" of ".3gp" kunnen afgespeeld worden). Zelfs als de bitsnelheid en het bestandsformaat ondersteund worden, kunnen wij niet garanderen dat alle bestanden correct afgespeeld worden. Er kan een wijziging van de technische gegevens gebeuren.
 • Bestanden met DRM-copyrightbeveiliging (Digital Rights Management) kunnen niet door het Home-audiosysteem worden afgespeeld. Om te controleren of een WMA-bestand beveiligd is met DRM, klikt u op een pc met de rechtermuisknop op het bestand. Als er een tabblad [License] te zien is, is het bestand beveiligd met DRM-copyright.
 • Wanneer u muziek beluistert via een thuisnetwerk, kan het starten even duren aangezien elk DLNA-compatibel apparaat de momenteel gebruikte component moet herkennen.
 • Sommige inhoud kan niet afgespeeld worden met DLNA-gecertificeerde producten.