Vezeték nélküli lejátszás 2 hangszórón BLUETOOTH kapcsolaton keresztül (Speaker Add funkció)

A Speaker Add funkció segítségével a lejátszáshoz BLUETOOTH eszközt kapcsolhat 2 LSPX-S2 hangszóróhoz. A Speaker Add funkció használata esetén az egyik hangszóró „mester”, a másik „szatellit” egységként működik. Válasszon az alábbi 2 lejátszási mód közül.

 1. Mester egység

 2. Szatellit egység

Kettős mód

Mindkét hangszóró ugyanazt a hangot játssza. A hangszóró alapértelmezésben kettős módban van.

Sztereó mód

Az egyik (jobb oldali) hangszóró a jobb csatorna hangját, a másik (bal oldali) hangszóró a bal csatorna hangját játssza sztereó hangzást hozva létre a 2 hangszóró között.

 1. Kapcsolja be a 2 hangszórót, és közelítse egymástól 1 m távolságon belülre. Ezután tartsa lenyomva az ADD (Speaker Add funkció) gombot legalább 2 másodpercig.

  Az a hangszóró a mester, amelyen először nyomta meg az ADD (Speaker Add funkció) gombot.

  Hangjelzés* erősíti meg, hogy a Speaker Add funkció aktiválódott, és a BLUETOOTH jelzőfény gyorsan villogni kezd narancssárga színnel.

 2. Azon a hangszórón, amelyik BLUETOOTH jelzőfénye villog (mester), csatlakoztassa a BLUETOOTH eszközt.

  Amikor a BLUETOOTH jelzőfény világítani kezd, BLUETOOTH kapcsolat létrejött.

 3. Kezdje lejátszani a zenét a BLUETOOTH eszközön, és szabályozza a hangerőt.

  Az egyik hangszóró / (hangerő) gombjainak megnyomásával szabályozza a hangerőt.

Tipp

 • Csatlakoztassa a BLUETOOTH eszközt a mester egységhez.

 • A Speaker Add funkció használata során bizonyos műveletek csak a mester egységen végezhetők el, továbbiak a mester és a szatellit egységen egyaránt működnek.

 • A beállítási művelet befejezése után a hangszórókat egymástól 1 m-nél távolabbra is elhelyezheti.

 • Ha aktív Speaker Add funkció mellett kikapcsolja a tápellátást, a hangszóró a visszakapcsolás után megkísérli a lejátszást a Speaker Add funkció használatával. Ha használni kívánja a Speaker Add funkciót, kapcsolja be a másik hangszórót.

 • Ha önmagában kívánja használni a hangszórót, amelyet legutóbb a Speaker Add funkció egyik hangszórójaként használt, az ADD (Speaker Add funkció) gombot legalább 2 másodpercig lenyomva tartva fejezze be a Speaker Add funkciót.

 • Ha a hangszóró csatlakoztatása során más BLUETOOTH eszköz, például BLUETOOTH egér vagy BLUETOOTH billentyűzet csatlakozik a BLUETOOTH eszközhöz, a hangszóróból torz hangot vagy zajt hallhat. Ez esetben bontsa a BLUETOOTH kapcsolatot a BLUETOOTH eszköz és a többi BLUETOOTH eszköz között.

 • Ha a Speaker Add funkció van kiválasztva, az LDAC kodek nem használható. A rendszer ezeket a kodekeket automatikusan AAC vagy SBC formátumra alakítja.

Megjegyzés

 • Ha a Speaker Add funkció használata során alaphelyzetbe kívánja állítani a két rendszer valamelyikét, mindig kapcsolja ki a Speaker Add funkciót. Ha a hangszóró alaphelyzetbe állítása előtt nem kapcsolja ki a Speaker Add funkciót, az hibás működéshez, például gyenge BLUETOOTH kapcsolathoz vagy a hang akadozásához vezethet.

 • Az AUDIO IN konnektorhoz csatlakoztatott külső eszköz zenéjét nem játszhatja le a Speaker Add funkció használatával.

 • Ha a Speaker Add funkció használatával filmet néz, a hang a képhez viszonyítva időben eltolódhat.