DLNA (Digital Living Network Alliance)

A hangszórón lejátszhatja otthoni hálózata DLNA kiszolgálóján (például egy számítógépen) tárolt zenét.

Ha a hálózatban összekapcsolja egymással a DLNA-kompatibilis digitális eszközöket, lejátszhatja egy DLNA kiszolgálón tárolt zenét DLNA vezérlő használatával.

Ha a számítógépet DLNA kiszolgálóként vagy vezérlőként kívánja használni, be kell állítania a számítógépet.

Zene hallgatása DLNA kiszolgálón (számítógépen, stb.) okostelefon/iPhone eszközön, stb.

Töltse le a Sony | Music Center alkalmazást okostelefonjába/iPhone eszközére, stb.

A hangszóró Wi-Fi csatlakozását és a zene kiszolgálón (például számítógépen) történő kiválasztását/lejátszását DLNA a Sony | Music Center segítségével végezheti el.

Részleteket az alábbi forrásokban talál.

Zene hallgatása DLNA kiszolgálón számítógép vezérlőként történő használatával

A DLNA kiszolgálón tárolt zenét számítógépe segítségével játszhatja le.

Indítsa el a „Windows Media Player” alkalmazást számítógépén, majd játssza le a zenét a „Cast to Device” (Windows 10) vagy „Play To” (Windows 8.1/Windows 7) funkcióval. A működtetéshez kövesse a számítógép képernyőjén megjelenő utasításokat.

Ha a számítógépet DLNA kiszolgálóként vagy vezérlőként kívánja használni, be kell állítani a számítógépet.

Részleteket az alábbi forrásokban talál.

Megjegyzés

  • A hangszóró az alábbi hangformátumban elmentett zenéket tudja lejátszani: MP3, lineáris PCM, WMA, AAC, WAV, FLAC, ALAC és AIFF. A hangszóró csak olyan AAC fájlokat látszik le, amelyek kiterjesztése .m4a, .mp4 vagy .3gp. Minden fájl lejátszása nem garantálható akkor sem, ha azok bitsűrűsége és fájlformátuma támogatott.

  • A DRM (Digital Rights Management) szerzői jogi védelem alatt álló fájlokat nem lehet lejátszani ezzel a hangszóróval. Ha meg kívánja állapítani, hogy egy WMA fájlt védi-e a DRM technológia, a számítógépben kattintson rá jobb gombbal. Ha lát ott [License] fület is, a fájlt DRM védi.

  • Ha otthoni hálózaton hallgat zenét, az indítás némi időt vehet igénybe, mivel minden DLNA-kompatibilis eszköznek fel kell ismernie a használatban lévő komponenst.

  • Lehet, hogy bizonyos tartalmak nem játszhatók le DLNA CERTIFIED termékeken.