Wi-Fi csatlakozás számítógépén lévő zene lejátszásához (a Windows Media Player vezérlésével Sony | Music Center alkalmazásból)

Az otthoni hálózatában lévő számítógépén (Windows 8.1 vagy újabb) tárolt zene hangszórón történő lejátszását okostelefonjából/iPhone eszközéből vagy hasonló eszközből vezérelheti.

Ha Windows 8.1 vagy újabb rendszerű számítógépét okostelefonjába/ iPhone eszközébe töltött Sony | Music Center alkalmazásból kívánja vezérelni, kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Válassza ki a [Windows Media Player] elemet az [All apps] listából.
 2. Kattintson vagy koppintson a [Stream], elemre, majd válassza a [More streaming options...] lehetőséget.

  Ha a [More streaming options...] nem jelenik meg, válassza a [Turn on media streaming...] lehetőséget. Ezután válassza a [Turn on media streaming] lehetőséget a [Media streaming options] képernyőn.

 3. Ellenőrizze, hogy minden eszköz engedélyezve van, majd az [OK] (bizonyos verziókban [Next]) gombbal csukja be a képernyőt.

  Ha az [OK] gombot választotta, folytassa a lépéssel.

  Ha nincs minden eszköz engedélyezve, válassza az [Allow All] lehetőséget, megjelenik az [Allow All Media Devices] képernyő. Ezután az [Automatically allow all computers and media devices.] kiválasztásával engedélyezze az összes eszközt.

 4. Győződjön meg arról, hogy a [Music] beállítás [Shared], majd válassza a [Next] elemet.

 5. A [Finish] gombbal csukja be a képernyőt.
 6. Válassza a [Stream] elemet, majd ellenőrizze, hogy az [Automatically allow devices to play my media...] mező be van jelölve.

  A számítógép beállítása ezzel kész.

  Válassza a [Home Network] lehetőséget a Sony | Music Center alkalmazásban, majd a kiszolgálók listájában válassza ki a számítógépét.

  Ha albumokat, előadókat vagy más elemeket választ [MUSIC] listából, hallgathatja a számítógépében elmentett zenét.