A hangszóró feltöltése

A hangszóró a (mellékelt) USB hálózati tápegységgel vagy a beépített lítium-ion újratölthető akkumulátorral használható.

A hangszóró első használata előtt töltse a beépített újratölthető akkumulátort az USB hálózati tápegységgel legalább 1 óra hosszan.

A hangszórót az USB hálózati tápegység helyett a beépített újratölthető akkumulátorral is használhatja, ha a hangszórót a használat előtt feltölti.

 1. Csatlakoztassa a (mellékelt) micro-USB kábelt a (mellékelt) USB hálózati tápegységhez.
 2. Csatlakoztassa a micro-USB kábelt a DC IN 5 V csatlakozóhoz.
 3. Csatlakoztassa biztonságosan az USB hálózati tápegység csatlakozóját egy fali csatlakozóaljzathoz.

  Amikor a vásárlást követően első ízben kezdi tölteni a hangszórót, az egység automatikusan bekapcsol, és a (be/készenlét) jelzőfény lassan villogni kezd fehér fénnyel. Amikor a töltés befejeződik, a (be/készenlét) jelzőfény fehér fénnyel világít.

  Ha kikapcsolt állapotban kezdi tölteni az egységet, a (be/készenlét) jelzőfény világítani kezd narancssárga fénnyel. Ha a töltés befejeződik, a jelzőfény kialszik. A hangszóró feltöltése 5* órát vesz igénybe.

  * Ez az üres beépített újratölthető akkumulátor teljes feltöltéséhez szükséges idő.

Ha a hálózati tápkábel vagy az álalakító adapter a csomag része

Az USB hálózati tápegység és a csatlakozási módszer konnektorának az alakja eltér. Az országtól vagy térségtől függően csatlakoztassa a hálózati tápegységet és az átalakító adaptert az USB hálózati tápegységhez.


A beépített újratölthető akkumulátor élettartama (BLUETOOTH csatlakozás esetén)

Kb. 8 óra*

* Az idő eltérhet az itt feltüntetett időtől a hangszóró használati módjától, például a hangerőtől, zenelejátszástól és a környező hőmérséklettől függően eltérhet.


Ha a beépített újratölthető akkumulátor töltése gyenge

A (be/készenlét) jelzőfény lassan villog piros fénnyel, és felhangzik egy figyelmeztető hangjelzés, amely felhívja a figyelmet a lemerülőben lévő akkumulátorra. Töltse fel a hangszórót. A töltés során kapcsolja ki a hangszórót, hogy gyorsabban feltöltődjön.

Tipp

 • Ha a (be/készenlét) nem világít, amikor a hangszórót kikapcsolt állapotban a fali aljzathoz csatlakoztatja, a beépített újratölthető akkumulátor teljesen fel van töltve. Ha a beépített újratölthető akkumulátor teljesen fel van töltve, nem töltődik tovább akkor sem, ha a hangszórót a fali csatlakozóaljzaton hagyja. (Ha a Network Standby funkció ki van kapcsolva)

Megjegyzés

 • Töltse fel a beépített újratölthető akkumulátort teljesen hat havonta akkor is, ha huzamosabb ideig nem fogja használni a hangszórót, hogy megtartsa a teljesítményét.

 • A beépített újratölthető akkumulátor töltése során csak a mellékelt USB hálózati tápegységet és micro-USB kábelt használja. Ha nem a mellékelt USB hálózati tápegységet és micro-USB kábelt használja, lehet, hogy a töltés sikertelen lesz, vagy hibás működést okoz.

 • A Windows operációs rendszer specifikációjától függően lehet, hogy a beépített újratölthető akkumulátor töltése sikertelen lesz akkor is. ha a hangszórót egy Windows 8/8.1 vagy Windows 10 rendszert használó számítógép USB portjához csatlakoztatja.