Sztereó hang hallgatása 2 hangszórón Wi-Fi hálózatban (Wireless Stereo)

Ha a hálózatban 2 LSPX-S2 hangszórót csatlakoztat, gazdagabb sztereóhang-élményben lehet része.

Ehhez 2 LSPX-S2 hangszóróra van szükség.

A Wireless Stereo funkció előkészítése

Sztereó hang lejátszása 2 LSPX-S2 hangszórón (a továbbiakban „hangszóró”) (Wireless Stereo funkció)

 1. Helyezze el a 2 hangszórót egymástól 1 m távolságon belülre, majd kapcsolja be mindkettőt.

  A (be/készenlét) jelzőfény fehér fénnyel világítani kezd.

 2. A Sony | Music Center segítségével csatlakoztassa mindkét hangszórót egy Wi-Fi hálózathoz.
 3. A Sony | Music Center használatával végezze el a Wireless Stereo funkció beállítását.

  Végezze el a beállításokat Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott 2 hangszóró valamelyikén. A hangszóró működtetéséhez kövesse a Sony | Music Center képernyőjén megjelenő utasításokat.

  A hálózat jelzőfénye narancssárga fénnyel villog.

Ha vissza kívánja vonni a Wireless Stereo funkciót, vagy más funkciókat kíván használni

A Wireless Stereo funkció használata során más funkciók (például a Wireless Multi-room funkció, Speaker Add funkció és a BLUETOOTH csatlakozás) nem állnak rendelkezésre.

Nyomja meg valamelyik hangszóró BLUETOOTH/PAIRING gombját.

A hálózat jelzőfénye újra fehér fénnyel fog világítani, és a Wireless Stereo funkció törlődik. A csoport is törlődik.

Tipp

 • Ha mindkét hangszórót fali csatlakozóaljzathoz csatlakoztatja USB hálózati tápegység segítségével, mindkét hangszórót kikapcsolhatja a hangszórók egyikével (összekapcsolt tápkapcsoló).

 • Ha jel gyenge például azért, mert a hangszórók túlságosan távol vannak egymástól, lehet, hogy a kapcsolat átmenetileg megszakad. Helyezze el a hangszórókat olyan helyzetben, amely megfelelő erősségű jelet biztosít.

 • Ha a kapcsolat átmenetileg megszakad, a hangszórók automatikusan újracsatlakoznak egymáshoz. Ha 10 vagy több percet is igénybe vesz az újracsatlakozás, a Wireless Stereo funkció törlődik. Amikor a Wireless Stereo funkciót a legközelebb használja, kezdje újra az lépéstől.

Megjegyzés

 • A Wireless Stereo funkcióval történő videózás nem ajánlott. A videó és a hang között némi csúszás jön létre.

 • Ha a Wireless Stereo funkciót használja, a hangszórók automatikus szoftverfrissítési funkciója nem aktiválódik. A szoftver frissítéséhez törölje a Wireless Stereo funkciót, majd csatlakoztassa a hangszórót a vezeték nélküli hálózathoz.

 • Ha a hangszóró rendelkezésre álló szoftverfrissítést észlel a Wireless Stereo funkció használata során, értesítést küldhet (a (be/készenlét) jelzőfény 2-szer felvillan narancssárga fénnyel) közvetlenül a hangszórók egyikének a bekapcsolása után. Ha ez megtörténik, átmenetileg törölje a Wireless Stereo funkciót. Miután mindkét hangszóró szoftverét a legújabb verzióra frissítette, végezze el újra a Wireless Stereo funkció beállításait.

  Részleteket „Az előtelepített szoftver frissítése” fejezetben talál.

 • Ha a vezeték nélküli hálózat szétkapcsol, a Wireless Stereo funkció törlődik. Ha ez megtörténik, újra el kell végeznie a Wireless Stereo funkció beállításait manuálisan.

 • Ha a Wireless Stereo funkciót használja, a hangszóró nem használható BLUETOOTH csatlakozással. A BLUETOOTH csatlakozás használatához törölje a Wireless Stereo funkciót.

 • Mielőtt elvégezné a Wireless Stereo funkció beállításait, azt tanácsoljuk, halkítsa le a Wireless Stereo hangszórót. A két hangszóró lejátssza a Wireless Stereo funkció hangját, így hangosabb hang szólalhat meg, mint egy hangszóróból.