Párosítás a Sony tv-vel

Ahhoz, hogy a hangszórórendszeren tv-hangot hallgathasson, a tv-nek kompatibilisnek kell lennie a BLUETOOTH-eszköz A2DP-profiljával. A részleteket lásd a tv kezelési útmutatójában.

 1. Ellenőrizze, hogy a hangszórórendszer párosítási módban van-e.

  A párosítási módban az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) jelző duplán többször felvillan.

 2. A tv-n keresse meg a hangszórórendszert a párosítási művelet végrehajtásával.

  A tv által észlelt BLUETOOTH-eszközök listája a tv képernyőjén látható.

  A BLUETOOTH-eszköz tv-vel való párosításának elvégzésével kapcsolatos részletekért lásd a tv kezelési útmutatóját.

 3. Válassza ki a „HT-AX7” lehetőséget a BLUETOOTH-eszközöknek a tv képernyőjén látható listájából, és regisztrálja egymással a hangszórórendszert és a tv-t.
 4. Erősítse meg az alkalmazás távvezérlőjének képernyőjén, hogy a hangszórórendszer és a tv csatlakoztatva van egymáshoz a BLUETOOTH funkció használatával.

  Ha a BLUETOOTH-kapcsolat létrejött, a hangszórórendszerből hangjelzés hallható, és az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) jelző villogásról folyamatos világításra vált.

  Ha nem sikerül létrehozni a kapcsolatot, kezdje újra a „Előkészítés: A hangszórórendszer párosítási módba állítása” ponttól.

Megjegyzés

 • A fenti művelet csak egy példa. Részleteket a tv kezelési útmutatójában talál.
 • Ha a hangszórórendszer és a TV össze van kapcsolva a BLUETOOTH funkcióval, akkor a TV-től függően a TV-hang nem a TV-ről kerül kiküldésre. A TV hangjának a TV-ről történő kiküldéséhez kapcsolja ki a hangszórórendszert vagy szakítsa meg a BLUETOOTH kapcsolatot a hangszórórendszer és a TV között a „HT-AX7” kiválasztásával a BLUETOOTH beállításokban a TV-n.
  Részletes információk a TV kezelési útmutatójában találhat.

Tipp

 • A hangszórórendszerhez egyidejűleg legfeljebb 2 BLUETOOTH-eszközt csatlakoztathat. (Többpontos kapcsolat)