A jelzőkről

Első hangszóró

Az első hangszóró töltésjelzője (narancssárga)

Világítani kezd Az első hangszóró töltése folyamatban van.
Kikapcsol Az első hangszóró töltése befejeződött.
Villog A hangszórórendszerrel nem kompatibilis hálózati tápegység van csatlakoztatva. (A hangszórórendszer nem tölthető 15 W-nál kisebb teljesítményű hálózati tápegységgel.)

(Működés) jelző

Kikapcsol Az első hangszóró ki van kapcsolva.
Világítani kezd (zöld) Az első hangszóró be van kapcsolva.
Világít (narancssárga) A hangszórórendszer BLUETOOTH készenléti üzemmódban van.
Villog (zöld)
 • A +/ (Volume) gomb minden megnyomásakor a jelző egyszer felvillan.
 • Amikor a +/ (Volume) gombot kezeli, és a hangerő a legalacsonyabb (0) vagy a legmagasabb (50 zenelejátszásnál/15 telefonhívásnál) szinten van beállítva, a jelző 3-szor villog.
 • Némítás közben a jelző alkalmanként kétszer felvillan.
 • A szoftverfrissítés előrehaladtával a jelző villogási mintázatot vált (5-ször felvillan, 4-szer felvillan, 1-szer felvillan, nem világít)(*).
 • A szoftverfrissítés befejezése után a jelző 3 alkalommal villog a (BLUETOOTH) jelzővel együtt.
 • A jelző villog, miközben a fájlok beolvasása történik az USB-eszközről (csak a PLAY ONLY (USB-) csatlakozóval rendelkező modelleknél).
Villog (narancssárga)
 • Amikor az első hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának maradék töltöttsége 20% alá csökken, a jelző lassan villog.
 • Amikor az első hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának maradék töltöttsége 1% alá csökken, a hangszórórendszer kikapcsol, miután a jelző háromszor felvillan.
 • Ha az első hangszóró be van kapcsolva, amikor az első hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának maradék töltöttsége 1% alá csökken, a hangszórórendszer kikapcsol, miután a jelző háromszor felvillan.
Villog (piros)
 • Ha az első hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának rendellenes hőmérsékletét észleli, a jelző kétszer felvillan. (További információt az alábbi „A töltés közbeni figyelmeztetésekről” című szakaszban találhat.)
 • Ha az első hangszóró erősítőhibát észlel, a jelző alkalmanként háromszor felvillan. (Várjon egy ideig, majd kapcsolja vissza a készüléket. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a legközelebbi Sony-forgalmazóhoz.)
 • A szoftverfrissítés hiba miatt megszakadt. (A további részletek az alkalmazásban találhatók.)
 • Ha a szoftverfrissítés megszakad, a jelző a (BLUETOOTH) jelzővel együtt villog.
 • A jelző kétszer villog, ha USB-túláramhiba lép fel (csak PLAY ONLY (USB-) csatlakozóval rendelkező modelleknél). (**)

*Szituációtól függően nem minden villogó állapotot lehet megerősíteni.

**Ha a hangszórórendszer használja az USB-csatlakozást, távolítsa el az USB-eszközt, és kapcsolja be a hangszórórendszert. Ha a hangszórórendszer megfelelően működik, a csatlakoztatott USB-eszköz áramerőssége meghaladja a hangszórórendszer maximális kimeneti áramerősségét (500 mA), vagy az USB-eszköznél rendellenesség történt.


(BLUETOOTH) jelző (kék)

Világítani kezd A BLUETOOTH-eszköz a BLUETOOTH-kapcsolattal csatlakozik a hangszórórendszerhez.
Ismétlődően kétszer felvillan A hangszórórendszer BLUETOOTH-párosítási készenléti állapotban van.
Lassan villog A hangszórórendszer a BLUETOOTH-kapcsolat létrehozására vár.
Villog
 • A szoftverfrissítés befejezése után a kijelző 3-szor felvillan a (működés) jelzővel együtt (zöld).
 • Ha a szoftverfrissítés megszakad, a jelző a (működés) jelzővel együtt villog (piros).

SOUND FIELD (Sound field) jelző (fehér)

Világítani kezd A hangmezőhatás be van kapcsolva.
Kikapcsol A hangmezőhatás ki van kapcsolva.
Háromszor felvillan A hangmezőhatás nem kapcsolható. (Ha a hátsó hangszórókat az első hangszóróra rakja, akkor a hangmezőhatás automatikusan kikapcsol.)

Hátsó hangszóró töltésjelzője/hátsó hangszóró állapotjelzője

A bal oldali jelzők a hátsó bal oldali hangszóró állapotát, a jobb oldali jelzők pedig a hátsó jobb oldali hangszóró állapotát jelzik.


A hátsó hangszóró töltésjelzője (narancssárga)

Világítani kezd A hátsó hangszóró töltése folyamatban van.
Kikapcsol A hátsó hangszóró töltése befejeződött.
Villog Hátsó hangszóró töltési hibája észlelve. (Végezze el a következő műveletet: „A hangszórórendszer újraindítása.” Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a legközelebbi Sony-forgalmazóhoz.)

Hátsó hangszóró állapotjelző

Kikapcsol A hátsó hangszóró csatlakoztatva van az első hangszóróhoz.
Villog (zöld)
 • A hátsó hangszóró előkészítése folyamatban van az első hangszóróhoz csatlakoztatáshoz.
 • A hátsó hangszóró le van választva az első hangszóróról.
Villog (narancssárga)
 • Amikor a hátsó hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának maradék töltöttsége 20% alá csökken, a jelző lassan villog.
 • Amikor a hátsó hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának maradék töltöttsége 1% alá csökken, a hátsó hangszóró kikapcsol, miután a jelző háromszor felvillan.
Villog (piros)
 • Ha a hátsó hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának rendellenes hőmérsékletét észleli, a jelző kétszer felvillan. (További információt az alábbi „A töltés közbeni figyelmeztetésekről” című szakaszban találhat.)
 • Ha a hátsó hangszóró erősítőhibát észlel, a jelző alkalmanként háromszor felvillan. (Várjon egy ideig, majd kapcsolja vissza a készüléket. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a legközelebbi Sony-forgalmazóhoz.)

Hátsó hangszóró

(Működés) jelző

Kikapcsol A hátsó hangszóró ki van kapcsolva.
Világítani kezd (zöld) A hátsó hangszóró be van kapcsolva.
Világít (narancssárga) A hátsó hangszóró várakozik az első hangszóróhoz csatlakoztatáshoz.
Villog (narancssárga) Ha a hátsó hangszóró be van kapcsolva, amikor a hátsó hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának maradék töltöttsége 1% alá csökken, a hátsó hangszóró kikapcsol, miután a jelző háromszor felvillan.
Villog (piros)
 • Ha a hátsó hangszóró beépített újratölthető akkumulátorának rendellenes hőmérsékletét észleli, a jelző kétszer felvillan. (További információt az alábbi „A töltés közbeni figyelmeztetésekről” című szakaszban találhat.)
 • Ha a hátsó hangszóró erősítőhibát észlel, a jelző alkalmanként háromszor felvillan. (Várjon egy ideig, majd kapcsolja vissza a készüléket. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a legközelebbi Sony-forgalmazóhoz.)

A töltés közbeni figyelmeztetésekről

Amikor az első és a hátsó hangszórók rendellenességet észlelnek a belső hőmérsékletben, a beépített akkumulátorban vagy a csatlakoztatott USB eszközben (csak a PLAY ONLY (USB) csatlakozóval rendelkező modelleknél), az első hangszóró (működés) jelzője (piros) és a hátsó hangszórók (működés) jelzői (piros) és a hátsó hangszórók állapotjelzői egyenként kétszer felvillannak.

(működés) jelző az első hangszórón

Hátsó hangszóró állapotjelző

(működés) jelző a hátsó hangszórón


Ha rendellenességet észlel, a hangszórórendszer automatikusan kikapcsol. Húzza ki az USB kábelt vagy az USB eszközt (csak PLAY ONLY (USB) csatlakozóval rendelkező modelleknél), és várjon egy kicsit, mielőtt bekapcsolja az első és a hátsó hangszórókat. Ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon a legközelebbi Sony-forgalmazóhoz.

Megjegyzés

 • A töltési idő a beépített akkumulátor használati körülményeitől függően változik.
 • A hangszórórendszert 5 °C és 35 °C közötti környezeti hőmérsékleten töltse. Vegye figyelembe, hogy a helyiség hőmérséklete az évszaktól függően, például különösen télen, 5 °C-ra, vagy alacsonyabbra is csökkenhet.
 • A hangszórórendszer a töltés során felmelegszik. Ez nem működési hiba.
 • Kerülje a gyors hőmérséklet-változásnak, közvetlen napfénynek, pára, homok, por vagy mechanikai ütés hatásának való kitettséget. Továbbá soha ne hagyja a hangszórórendszert a napon parkoló autóban.
 • A hangszórórendszer beépített akkumulátora képes feltölteni magát akkor is, amikor a hangszórórendszer be van kapcsolva. A hangszórórendszer használatától függően azonban hosszú időbe telhet, amíg a töltés befejeződik. Javasoljuk, hogy az akkumulátor töltése előtt kapcsolja ki a hangszórórendszert.
 • Rendkívül hideg vagy meleg környezetben a töltés a biztonsági okok miatt leáll. Ha a töltés sokáig tart, a hangszórórendszer töltése is leáll. E problémák megoldásához húzza ki az USB-kábelt, majd csatlakoztassa újra 5 °C és 35 °C közötti üzemi hőmérsékleten.
 • Magas hőmérsékleten a töltés leállhat, vagy az akkumulátor védelme érdekében a hangerő csökkenhet.