A hangszórórendszer töltése

A hangszórórendszer újratölthető lítiumion-akkumulátorokkal rendelkezik az első és a hátsó hangszórókban.
A hangszórórendszer első használatakor a hangszórórendszer bekapcsolása előtt mindenképpen töltse a beépített akkumulátort több mint 1 órán keresztül.
A hangszórórendszer töltés közben is használható.

 1. Csatlakoztassa a USB Type-C® kábelt és a hálózati tápegységet a DC IN csatlakozóhoz az első hangszórón, majd csatlakoztassa a fali aljzathoz.

  Az első hangszóró töltésjelzője világítani kezd, és megkezdődik az első hangszóró töltése.

  USB Type-C-kábel (mellékelve)

  Hálózati tápegység(*)

  *A hangszórórendszer töltéséhez legalább 45 W teljesítményű USB PD (áramellátás) kompatibilis hálózati tápegységet használjon. Más hálózati tápegységek használata esetén előfordulhat, hogy az akkumulátor nem töltődik fel, vagy nem a kívánt módon működik. Egyes országokban/régiókban a hangszórórendszerhez külön hálózati tápegységet mellékelünk. A tartozékokkal kapcsolatosan részletes információkat a hangszórórendszerhez mellékelt „Felhasználói útmutatóban” találhat.

 2. Helyezze a hátsó hangszórókat az első hangszóróra.

  A hátsó hangszóró töltésjelzője világítani kezd, és megkezdődik a hátsó hangszórók töltése.

  Helyezze a hátsó hangszórót (L) a bal oldalra és a hátsó hangszórót (R) a jobb oldalra. A hátsó hangszórók bal és jobb oldalát a hátsó hangszórók alján található címkékkel ellenőrizheti.


  A következő idő referenciaként van megadva.

  • Az első hangszóró töltése körülbelül 4 óra(*) alatt fejeződik be, és az első hangszóró töltésjelzője kikapcsol.
  • A hátsó hangszóró töltése körülbelül 4,5 óra(*) alatt fejeződik be, és a hátsó hangszóró töltésjelzője kikapcsol.

  *Az az idő, amely egy 15,0 V 3,0 A áramellátásra képes USB PD hálózati tápegység használatával a teljesen lemerült beépített akkumulátor teljes kapacitásra történő feltöltéséhez szükséges a hangszórórendszer kikapcsolt állapotában.

A töltés befejezésének ellenőrzése

Első hangszóró

Ha a beépített akkumulátor teljesen feltöltődött, és az első hangszórót a hálózati tápegységgel csatlakoztatja egy hálózati aljzathoz, az első hangszóró töltésjelzője narancssárgán világít, majd kb. 1 perc múlva kialszik.

Hátsó hangszóró

Ha a beépített akkumulátor teljesen feltöltődött, és a hátsó hangszórót az első hangszóróra helyezi, a hátsó hangszóró töltésjelzője narancssárgán világít, majd pár másodperc múlva kialszik.

Az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzése

Az első és a hátsó hangszórók akkumulátorának töltöttségi szintjét az alkalmazás távvezérlőjének képernyőjén ellenőrizheti.

Ha az akkumulátor töltöttsége alacsony

Első hangszóró

 • Amikor hangos útmutatást hall (Front speaker is Low Battery. (Az első hangszóró akkumulátora alacsony töltöttségű.)) és a első hangszórók (működés) jelzője bekapcsolás után lassan narancssárgán villogni kezd, akkor az első hangszóró akkumulátortöltöttsége alacsony. Töltse fel az első hangszórót.
 • Ha a maradék akkumulátortöltöttség olyan szintre csökken, hogy az első hangszóró nem kapcsolható be, hangos útmutatás hallható (Front speaker Battery is empty. (Az első hangszóró akkumulátora lemerült.)), az első hangszórók (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, és a hangszórórendszer automatikusan kikapcsol. Töltse fel az első hangszórót.
 • Ha a bekapcsolás után az első hangszóró (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, majd a hangszórórendszer kikapcsol, akkor az első hangszóró akkumulátora lemerült. Töltse fel az első hangszórót.

Hátsó hangszóró

A bal és jobb hátsó hangszóró állapotjelzői a bal és jobb hátsó hangszóró akkumulátorának szintje szerint villognak.

 • Amikor hangos útmutatást hall (Rear speaker is Low Battery. (A hátsó hangszóró akkumulátora alacsony töltöttségű.)) és a hátsó hangszóró állapotjelzője a hangszórórendszer bekapcsolása után lassan narancssárgán villogni kezd, a hátsó hangszóró akkumulátortöltöttsége alacsony. Töltse fel a hátsó hangszórót.
 • Ha a maradék akkumulátortöltöttség olyan szintre csökken, hogy a hátsó hangszóró nem kapcsolható be, hangos útmutatás hallható (Rear speaker Battery is empty. (A hátsó hangszóró akkumulátora lemerült.)), a hátsó hangszóró (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, és a hátsó hangszóró automatikusan kikapcsol. Töltse fel a hátsó hangszórót.
 • Ha a hátsó hangszóró bekapcsolása után a hátsó hangszóró (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, majd a hátsó hangszóró kikapcsol, akkor a hátsó hangszóró akkumulátora lemerült. Töltse fel a hátsó hangszórót.

Megjegyzés

 • A USB hálózati tápegység típusától vagy műszaki adataitól függően, ha a hangszórórendszert nagy hangerővel használja, a beépített újratölthető akkumulátor maradék áramerőssége csökkenhet, vagy a hangszórórendszer kikapcsolhat még akkor is, ha a hangszórórendszer a USB hálózati tápegységgel csatlakoztatva van egy hálózati csatlakozóhoz. Ez azonban nem jelez meghibásodást. Ha ilyen eset fordul elő, kapcsolja ki a hangszórórendszert, és mielőtt újra használná a hangszórórendszert, hagyja hogy az akkumulátor teljesen feltöltődjön.
 • Rendkívül hideg vagy meleg környezetben a töltés a biztonsági okok miatt leáll. Ha a töltés sokáig tart, a hangszórórendszer töltése is leáll. E problémák megoldásához húzza ki az USB-kábelt, majd csatlakoztassa újra 5 °C – 35 °C közötti üzemi hőmérsékleten.

Tipp

 • A hátsó hangszóróknak az első hangszóróra helyezésével megkezdődik a hátsó hangszórók töltése, még akkor is, ha az első hangszóró nincs csatlakoztatva hálózati csatlakozóhoz.
 • A hátsó hangszórók akkor is tölthetők, ha ellentétes oldalra helyezi azokat.