A hangszórórendszer egyidejű csatlakoztatása 2 BLUETOOTH-eszközhöz (többpontos csatlakozás)


Miközben a hangszórórendszer egyidejűleg 2 BLUETOOTH-eszközzel van összekapcsolva BLUETOOTH kapcsolaton keresztül, a következőket teheti:

 • A zenelejátszás forrásának váltása a 2 eszköz között

  A zenelejátszás forrását az egyik készülékről a másikra válthatja anélkül, hogy a BLUETOOTH-kapcsolatot újra létrehozná.

 • Bejövő hívásra várakozás a 2 okostelefon/iPhone eszköz valamelyikén

  A 2 okostelefont/iPhone eszközt készenlétben tarthatja bejövő híváshoz, miközben az egyik okostelefonon/iPhone eszközön zenét hallgat, és fogadhatja a bejövő hívást bármelyik okostelefonon/iPhone eszközön, amikor az beérkezik.

A hangszórórendszer egyidejű csatlakoztatása 2 eszközhöz BLUETOOTH-kapcsolattal

 1. Csatlakoztassa a hangszórórendszert az első BLUETOOTH-eszközhöz.

  A BLUETOOTH-kapcsolatról további információkat a „Kapcsolódó témák” szakaszban találhat.

 2. Érintse meg a csatlakoztatott eszköz lejátszási információs területét az alkalmazás távvezérlő képernyőjének felső részén.
 3. Érintse meg a [Connect to other devices] gombot.

  A hangszórórendszer párosítási üzemmódba kapcsol, hangos útmutatás hallható (Pairing (Párosítás)), és az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) jelző ismétlődően kétszer felvillan.

 4. Keresse meg a hangszórórendszert a második BLUETOOTH-eszközön.

  Az eljárásról bővebben a „Kapcsolódó témák” szakaszból tájékozódhat.

 5. A BLUETOOTH-kapcsolat létrehozásához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

  Ha a BLUETOOTH-kapcsolat létrejött, a hangszórórendszerből hangjelzés hallható, és az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) jelző villogásról folyamatos világításra vált.

Üzemeltetés első hangszóróval

A hangszórórendszert az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) gomb megnyomásával is párosítási üzemmódba állíthatja.

A BLUETOOTH-eszközök módosítása többpontos kapcsolat esetén

A hangszórórendszer 2 eszközzel többpontos kapcsolatban történő használata során, megkísérelhet egy másik eszközt csatlakoztatni BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül.
Amikor a hangszórórendszert és a harmadik készüléket kezelve megpróbál BLUETOOTH-kapcsolatot létesíteni, ekkor az előző zenelejátszáshoz vagy telefonbeszélgetéshez használt 2 készülék közül az egyikkel kialakított BLUETOOTH kapcsolat megmarad, a másik készülékkel kialakított BLUETOOTH-kapcsolat pedig megszakad. Ezután létrejön a BLUETOOTH-kapcsolat a hangszórórendszer és a harmadik eszköz között.

Zenelejátszás, miközben a hangszórórendszerhez többpontos kapcsolattal 2 eszköz van csatlakoztatva

 • Amikor a hangszórórendszert zenelejátszás céljából üzemelteti, akkor a zene lejátszása a többpontos kapcsolatban lévő készülékek közül azon indul el, amelyet az előző lejátszáshoz használt.
 • A többpontos kapcsolatban lévő másik (második) eszközön történő zenelejátszáshoz a második eszközről kell elindítani a zenelejátszást. Az állapottól függően előfordulhat, hogy a hangszórórendszerből még azután is hallható a zenelejátszás ugyanazon (első) eszközön, hogy a második eszközt a lejátszás elindításához működtette. Ilyen esetben a második eszközön a zenét az első eszközön történő lejátszás leállításával hallgathatja.

Hívás fogadása, miközben a hangszórórendszerhez többpontos kapcsolattal 2 okostelefon/iPhone eszköz van csatlakoztatva

 • Ha a hangszórórendszert 2 okostelefonnal/iPhone eszközzel többpontos összeköttetésben csatlakoztatja, akkor mindkét készülék készenléti állapotba kerül bejövő hívás fogadásához.
 • Amikor bejövő hívás érkezik a többpontos összeköttetésben lévő készülékek egyikére, az első hangszóróból csengőhang hallható.
 • Ha egy másik bejövő hívás érkezik a másik (második) készülékre, miközben Ön az első hívásban van a hangszórórendszerrel, a második készülékről csengőhang hallható. Ha az első készüléken befejezi a hívást, a második készüléken az első hangszórón keresztül csengőhang hallható.

Megjegyzés

 • Miközben a hangszórórendszer többpontos kapcsolatban lévő eszközökkel van összekapcsolva, a hangszórórendszerből hangjelzés hallható.
 • A BLUETOOTH-eszköztől függően előfordulhat, hogy nem tudja használni a többpontos kapcsolat képességet.
 • A többpontos kapcsolat nem tiltható le.