A hangasszisztens funkció használata (Google™ alkalmazás)

Az Android™ okostelefonhoz mellékelt Google alkalmazás funkciójával az Android okostelefon működtetéséhez az első hangszóró mikrofonjába beszélhet.
Az alábbiakban bemutatjuk a Google alkalmazás használatát.

 1. Válassza ki a Google alkalmazást az [Assist App] a [Assist & Voice input] menüpontban.

  Az Android-okostelefonon válassza ki a [Settings] - [Apps & notifications] - [Advanced] - [Default apps] - [Assist & Voice input] menüpontot, és válassza ki a Google alkalmazást az [Assist App] használatához.

  A fenti művelet csak egy példa. Részletes információkat az Android-okostelefonhoz mellékelt kezelési útmutatóban találhat.

  A Google alkalmazással kapcsolatosan részletes információkat az Android-okostelefon kezelési útmutatójában vagy terméktámogatási webhelyen, illetve a Google Play (Play Store) webhelyén találhat.

  Megjegyzés

  • Szükség lehet az alkalmazás legújabb verziójára.
  • Az Android-okostelefon műszaki adataitól függően előfordulhat, hogy a Google alkalmazás nem aktiválható a hangszórórendszerből.
 2. Csatlakoztassa a hangszórórendszert az Android-okostelefonhoz BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül.
 3. Miközben a hangszórórendszer csatlakoztatva van az Android-okostelefonhoz BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül, és az Android-okostelefon készenléti állapotban van vagy zenét játszik, nyomja meg és tartsa lenyomva a (hívás)/ (lejátszás) gombot az első hangszórón kb. 2 másodpercig.
  A Google alkalmazás aktiválódik, és hallani fogja az indítási hangot.
 4. Az első hangszóró mikrofonján keresztül intézzen kérést a Google alkalmazáshoz.
  A Google alkalmazással kapcsolatosan részletes információkat, például a Google alkalmazással együttműködő alkalmazásokat az Android-okostelefonhoz mellékelt kezelési útmutatóban találhat.

Megjegyzés

 • A Google alkalmazás nem aktiválható, ha az első hangszóró mikrofonján keresztül mondja az „OK Google” szavakat, még akkor sem, ha az Android-okostelefon [OK Google] beállítása be van kapcsolva.