Előkészítés: A hangszórórendszer párosítási módba állítása

A párosítás az az eljárás, amelynek során a BLUETOOTH-eszközök regisztrálják egymás adatait a vezeték nélküli kapcsolódáshoz. A hangszórórendszerrel kombinált BLUETOOTH-eszközök használatához végezze el a következő párosítási eljárást minden egyes eszköz esetében.
A párosítási információk a hangszórórendszer kikapcsolt állapotában elmentésre kerülnek a hangszórórendszerben.


A művelet megkezdése előtt ellenőrizze a következőket.

 • Helyezze a BLUETOOTH-eszközt a hangszórórendszer 1 m-es körzetébe.
 • Csatlakoztassa a hangszórórendszert hálózati tápegységgel egy aljzathoz, vagy töltse fel kellőképpen a beépített akkumulátort.
 • A hangszórórendszer hirtelen erős hangkibocsátásának elkerülése érdekében csökkentse a BLUETOOTH-eszköz hangerejét, vagy állítsa le a zenelejátszást.
 • Referenciaként készítse elő a BLUETOOTH-eszközhöz mellékelt kezelési útmutatót.

 1. Kapcsolja be a hangszórórendszert.

  Az első hangszórón lévő (működés) jelző zöld színnel világítani kezd.

 2. Érintse meg a csatlakoztatott BLUETOOTH-eszköz ( Not connected) kijelzőterületét az alkalmazás távvezérlő képernyőjének felső részén.

  A hangszórórendszer párosítási üzemmódba kapcsol, hangos útmutatás hallható (Pairing (Párosítás)), és az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) jelző ismétlődően kétszer felvillan.

  Ha a hangszórórendszerhez már csatlakoztatva lett egy másik BLUETOOTH-eszköz, válassza ki a [Connect to other devices] lehetőséget.

Üzemeltetés első hangszóróval

A hangszórórendszert az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) gomb megnyomásával is párosítási üzemmódba állíthatja.

Megjegyzés

 • Ha van kapcsolati előzmény, a hangszórórendszer párosítási üzemmódja körülbelül 5 perc elteltével feloldódik, és a (BLUETOOTH) jelző lassan villog. Ha a párosítási üzemmód a művelet befejezése előtt feloldásra kerül, ismételje meg a 2. lépéstől kezdve.