Hívás indítása

Az első hangszórón olyan okostelefonnal vagy mobiltelefonnal folytathat kihangosított hívásokat, amely támogatja a HFP- (Hands-free Profile-) vagy a HSP- (Headset Profile-) BLUETOOTH-profilt BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül.

 • Ha az okostelefon vagy mobiltelefon támogatja a HFP és a HSP funkciót, állítsa be HFP beállításra.
 • A műveletek az okostelefontól vagy mobiltelefontól függően változhatnak. Lásd az okostelefonon vagy a mobiltelefonon mellékelt kezelési útmutatójában.

 1. Csatlakoztassa a hangszórórendszert egy okostelefonhoz vagy mobiltelefonhoz.

  Ha a BLUETOOTH-kapcsolat létrejött, az első hangszóróból hangjelzés hallható, és az első hangszórón lévő (BLUETOOTH) jelző villogásról folyamatos világításra vált.

 2. Hívás indításához kezelje az okostelefont vagy a mobiltelefont.

  Hívás kezdeményezésekor a lejátszás szünetel, és a tárcsázási hang az első hangszórón keresztül hallható.
  Amikor a hívott fél fogadja a hívást, beszéljen az első hangszóró mikrofonjába.

  Mikrofon

  Ha az első hangszóróból nem hallható tárcsázási hang

  • A hangszórórendszer nem csatlakoztatható okostelefonhoz vagy mobiltelefonhoz HFP vagy HSP használatával. Ellenőrizze a kapcsolat állapotát az okostelefonon vagy a mobiltelefonon.
  • Kapcsolja át a hívóeszközt a hangszórórendszerre az első hangszórón lévő (hívás)/ (lejátszás) gomb kb. 2 másodpercig történő lenyomásával.
 3. Csengés vagy telefonbeszélgetés közben állítsa be a hangerőt az első hangszórón lévő +/ (Volume) gomb megnyomásával vagy az okostelefon vagy mobiltelefon működtetésével.
 4. Amikor a hívás véget ér, nyomja meg az első hangszórón a (hívás)/ (lejátszás) gombot a hívás befejezéséhez.

  Ha a hívás előtt zenét hallgatott, akkor a hívás befejeződésekor a lejátszás folytatódik.
  Ha a hívást az okostelefon vagy a mobiltelefon működtetésével fejezi be és a hívás előtt zenét hallgatott, akkor a lejátszás a hívás befejezésekor szintén folytatódik.

Megjegyzés

 • Hívás közben hang csak az első hangszóróból szól.
 • Mikrofon csak az első hangszórón található. A hátsó hangszórók nem rendelkeznek mikrofonnal.
 • Apple iOS-készülékek esetében a hangszórórendszer az iOS 10.0 vagy újabb verziójú iOS rendszerrel kompatibilis. Az iOS 9.x vagy korábbi verziójú készülékeken nem áll rendelkezésre BLUETOOTH-kapcsolat.
 • Az okostelefontól vagy mobiltelefontól függően előfordulhat, hogy hívás indításakor a lejátszás nem áll le.
 • Az okostelefont vagy mobiltelefont az első hangszórótól legalább 50 cm távolságra használja. Ha az első hangszóró és az okostelefon vagy mobiltelefon túl közel van egymáshoz, zaj keletkezhet.
 • Az okostelefon vagy mobiltelefon modelljétől, az operációs rendszertől vagy a telepített alkalmazásoktól függően előfordulhat, hogy a kihangosítás egyes funkciói nem megfelelően működnek.

Tipp

 • Ha a hívó fél nem vagy alig hallja a hangját, hajoljon közelebb az első hangszóróhoz, és beszéljen annak mikrofonjába.
 • A zenelejátszás és a hívások hangereje az első hangszórón egymástól függetlenül állítható.