A hangasszisztens funkció használata (Siri)

Az iPhone készülékhez mellékelt Siri funkció használatával az első hangszóró mikrofonjába beszélve vezérelheti az iPhone készüléket.
Az alábbiakban bemutatjuk Siri használatát.

 1. Kapcsolja be a Siri funkciót.

  Válassza ki az iPhone eszközön a [Settings] - [Siri & Search] menüpontot, és engedélyezze a [Listen for “Hey Siri”] lehetőséget.

  A fenti művelet csak egy példa. Részletes információkat az iPhone készülékhez mellékelt kezelési útmutatóban találhat.

  Siriről részletes információkat az iPhone mellékelt kezelési útmutatójában találhat.

 2. Csatlakoztassa a hangszórórendszert az iPhone eszközhöz BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül.
 3. Miközben a hangszórórendszer csatlakoztatva van az iPhone eszközhöz BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül, és az iPhone eszköz készenléti állapotban van vagy zenét játszik, nyomja meg és tartsa lenyomva a (hívás)/ (lejátszás) gombot az első hangszórón kb. 2 másodpercig.
  Siri aktiválódik, és hallani fogja az indítási hangot.
 4. Az első hangszóró mikrofonján keresztül intézzen kérést Sirihez.
  A Siri használatával kapcsolatos részletes információkat, például a Sirivel együttműködő alkalmazásokat az iPhone mellékelt kezelési útmutatójában találja.

Megjegyzés

 • Apple iOS-készülékek esetében a hangszórórendszer az iOS 10.0 vagy újabb verziójú iOS rendszerrel kompatibilis. Az iOS 9.x vagy korábbi verziójú készülékeken nem áll rendelkezésre BLUETOOTH-kapcsolat.
 • Siri nem aktiválható, ha az első hangszóró mikrofonján keresztül mondja a „Hey Siri” szavakat, még akkor sem, ha az iPhone [Listen for “Hey Siri”] beállítása be van kapcsolva.