A készülék bekapcsolása

 1. Nyomja meg a (működés) gombot az első hangszórón.

  Az első hangszórón lévő (működés) jelző zöld színnel világít, és a hangszórórendszer bekapcsol.

  Ha a hátsó hangszórók az első hangszóróra vannak helyezve, akkor a hangszórórendszert úgy is bekapcsolhatja, hogy egyszerűen elmozdítja a hátsó hangszórókat az első hangszórótól.

Megjegyzés

Első hangszóró

 • Amikor hangos útmutatást hall (Front speaker is Low Battery. (Az első hangszóró akkumulátora alacsony töltöttségű.)) és a első hangszórók (működés) jelzője bekapcsolás után lassan narancssárgán villogni kezd, akkor az első hangszóró akkumulátortöltöttsége alacsony. Töltse fel az első hangszórót.
 • Ha a maradék akkumulátortöltöttség olyan szintre csökken, hogy az első hangszóró nem kapcsolható be, hangos útmutatás hallható (Front speaker Battery is empty. (Az első hangszóró akkumulátora lemerült.)), az első hangszórók (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, és a hangszórórendszer automatikusan kikapcsol. Töltse fel az első hangszórót.
 • Ha a bekapcsolás után az első hangszóró (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, majd a hangszórórendszer kikapcsol, akkor az első hangszóró akkumulátora lemerült. Töltse fel az első hangszórót.

Hátsó hangszóró

 • Amikor hangos útmutatást hall (Rear speaker is Low Battery. (A hátsó hangszóró akkumulátora alacsony töltöttségű.)) és a hátsó hangszóró állapotjelzője a hangszórórendszer bekapcsolása után lassan narancssárgán villogni kezd, a hátsó hangszóró akkumulátortöltöttsége alacsony. Töltse fel a hátsó hangszórót.
 • Ha a maradék akkumulátortöltöttség olyan szintre csökken, hogy a hátsó hangszóró nem kapcsolható be, hangos útmutatás hallható (Rear speaker Battery is empty. (A hátsó hangszóró akkumulátora lemerült.)), a hátsó hangszóró (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, és a hátsó hangszóró automatikusan kikapcsol. Töltse fel a hátsó hangszórót.
 • Ha a hátsó hangszóró bekapcsolása után a hátsó hangszóró (működés) jelzője háromszor narancssárgán felvillan, majd a hátsó hangszóró kikapcsol, akkor a hátsó hangszóró akkumulátora lemerült. Töltse fel a hátsó hangszórót.
 • Ha a hátsó hangszóró kikapcsolása a hátsó hangszórón lévő (működés) gomb megnyomásával történik, a hátsó hangszóró akkor sem kapcsol be, ha a hangszórórendszert az első hangszórón lévő (működés) gomb megnyomásával bekapcsolja. Ebben az esetben a hátsó hangszórót a hátsó hangszórón lévő (működés) gomb megnyomásával kapcsolja be.

Tipp

 • Ha a [Bluetooth Standby] beállítása be van kapcsolva, akkor a hangszórórendszert az alkalmazás távvezérlő képernyőjén a (működés) gomb megnyomásával kapcsolhatja be.