Videohívás kezdeményezése számítógépen

A számítógépen történő videohívás során a hangszórórendszert vezeték nélküli telefonbeszélgetésre használhatja.

Videohívás kezdeményezésekor beszéljen az első hangszóró mikrofonjába.

Mikrofon


 1. Csatlakoztassa a hangszórórendszert a számítógéphez BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül.
 2. Indítson el egy videohívás-alkalmazást a számítógépen.
 3. Tekintse meg a videohívás-alkalmazás beállításait(*).
  • A számítógépen történő videohívásokhoz a BLUETOOTH profilt ne a zenelejátszáshoz (A2DP kapcsolat), hanem a telefonbeszélgetéshez (HFP/HSP kapcsolat) válassza ki. Amíg a BLUETOOTH profil a zenelejátszáshoz (A2DP kapcsolat) van kiválasztva, előfordulhat, hogy a telefonbeszélgetés nem áll rendelkezésre.
  • A hangszóró beállításaihoz válassza a [Headset fülhallgató (HT-AX7 kihangosítás)](**), a telefonbeszélgetéshez (HFP/HSP kapcsolat) alkalmas BLUETOOTH profilt. A ([Hangszórók (HT-AX7 Stereo)](**) a zenelejátszás BLUETOOTH profilja.)
  • A mikrofon beállításaihoz válassza a [Headset mikrofon (HT-AX7 kihangosítás)](**), a telefonbeszélgetéshez (HFP-/HSP-kapcsolat) alkalmas BLUETOOTH-profilt.
  • A videohívás-alkalmazástól függően a [Headset fülhallgató (HT-AX7 kihangosítás)](**) vagy a [Headset mikrofon (HT-AX7 kihangosítás)](**), a telefonbeszélgetéshez (HFP/HSP-kapcsolat) BLUETOOTH-profil vagy a [Hangszórók HT-AX7 Stereo)](**), a zenelejátszáshoz (A2DP-kapcsolat) BLUETOOTH-profil kiválasztása nem biztos, hogy elérhető a hangszóró- vagy mikrofonbeállításokhoz, és csak a [HT-AX7] profil jelenik meg. Ilyen esetben válassza a [HT-AX7] beállítást.
  • A gyakran ismételt kérdésekért és az azokra adott válaszokért látogasson el az ügyfélszolgálati webhelyre.

  *A videohívás-alkalmazásától függően lehetséges, hogy ez a funkció nem elérhető.

  **A címkék a számítógéptől vagy a videohívó alkalmazástól függően változhatnak.

Megjegyzés

 • Ha a hangszórórendszer többpontos kapcsolattal egy Mac számítógéphez és egy okostelefonhoz van csatlakoztatva, akkor előfordulhat, hogy a videohívó alkalmazás nem működik megfelelően. Ilyen esetben törölje a BLUETOOTH-kapcsolatot a hangszórórendszer és az okostelefon között.

Tipp

 • Ha nem tudja megtekinteni a videohívás-alkalmazás beállításait, vagy nem tudja kiválasztani a [Headset fülhallgató (HT-AX7 kihangosítás)] vagy [Headset mikrofon (HT-AX7 kihangosítás)] elemet, a telefonbeszélgetés BLUETOOTH-profilját (HFP-/HSP-kapcsolat), válassza a [Headset fülhallgató (HT-AX7 kihangosítás)] vagy [Headset mikrofon (HT-AX7 kihangosítás)] beállítást a számítógépen, majd hozzon létre kapcsolatot. További információt a „Kapcsolódó témák” című részben találhat.
 • Mac számítógépen mind a zenelejátszáshoz (A2DP kapcsolat), mind a telefonbeszélgetéshez (HFP-/HSP-kapcsolat) használt profilok a videohívásokhoz használatosak, és a BLUETOOTH-profil kiválasztása nem szükséges.