Az Fn (Funkció) gomb használata (Funkció menü)

A Funkció menü egy 12 funkcióból álló menü, amely a képernyő alján jelenik meg, ha felvételi módban megnyomja az Fn (Funkció) gombot. A gyakran használt funkciókat gyorsabban elérheti, ha a Funkció menühöz regisztrálja őket.


Tipp

 • A funkciók a Funkció menühöz hasonlóan gyorsan elérhetők az egyéni gomb funkcióval is, amellyel a gyakran használt funkciók tetszőleges gombokhoz rendelhetők. A kapcsolódó funkciókat lásd az oldal alján, a „Kapcsolódó témák” alatt.
 1. A vezérlőkerék DISP gombjának nyomogatásával jelenítsen meg egy képernyő módot, csak ne a [Kereső esetében] módot, majd nyomja meg az Fn (Funkció) gombot.

 2. A vezérlőkerék felső/alsó/bal/jobb oldalának megnyomásával válassza ki a kívánt funkciót.

 3. Az első tárcsa forgatásával válassza ki a kívánt beállítást, majd nyomja meg a vezérlőkerék közepét.
  • Bizonyos funkciók a hátsó tárcsa használatával finomhangolhatók.

Beállítások megadása a megfelelő beállítóképernyőkön

A 2. lépésben válassza ki a kívánt funkciót, majd nyomja meg a vezérlőkerék közepét. Megjelenik a funkció beállítóképernyője. A kezelési útmutatót (A) követve végezze el a beállítást.


A Funkció menüben lévő funkciók módosítása (Funkció menü beáll.)

A következőképpen kell a Funkció menü [Képtovább.mód] elemét [Rácsvonal] értékre módosítani.

 1. MENU → (Felvétel beállítások2) → [Funkció menü beáll.].
 2. A Funkció menü tizenkét funkciója közül válassza ki a (Képtovább.mód) lehetőséget a vezérlőkerék fel/le/balra/jobbra oldalával, majd nyomja meg a közepét.
 3. A vezérlőkerék bal/jobb oldalával jelenítse meg a [Kijelzés/Auto. visszanézés] képernyőt. Utána válassza a [Rácsvonal] lehetőséget, és nyomja meg a vezérlőkerék közepét.
  • A (Rácsvonal) elem jelenik meg a Funkció menüben ott, ahol korábban a (Képtovább.mód) volt.