Felülnézet/oldalnézet

 1. Képtovábbítási mód tárcsazárkioldó gomb
 2. Felső: Képtovábbítási mód tárcsa
  Alsó: Fókusz üzemmódtárcsa
 3. Fókusz üzemmódtárcsa kioldógombja
 4. LAN-aljzat
 5. (Vakuszinkronizálás) csatlakozó
 6. Hangszóró
 7. (Mikrofon) aljzat

  Külső mikrofon csatlakoztatása esetén a beépített mikrofon automatikusan kikapcsol. Ha a külső mikrofon vezetékes tápellátású, akkor a fényképezőgép látja el tápfeszültséggel a mikrofont.

 8. (Fejhallgató) aljzat
 9. HDMI micro aljzat
 10. Töltés lámpa
 11. Multi-/micro-USB csatlakozó*

  Ez a csatlakozó Micro-USB-kompatibilis eszközöket támogat.

 12. Több illesztőfelületű vakusín*

  Vannak olyan kiegészítők, amelyeket nem lehet teljesen betolni, és hátul kilógnak a több illesztőfelületű vakusínből. Ennek ellenére a csatlakoztatás megtörténik, ha a kiegészítő eléri a sín elejét.

 13. Üzemmódtárcsazár-kioldó gomb
 14. Üzemmódtárcsa
 15. C2 gomb (2. Egyéni gomb)
 16. C1 gomb (1. Egyéni gomb)
 17. Expozíciókompenzáció tárcsa
 18. Fülek a vállpánt számára

  Rögzítse a pánt mindkét végét a fényképezőgépre.

 19. (N-jel)
  • Ez a jelzés mutatja, hogy hol kell összeérinteni a csatlakoztatáshoz a fényképezőgépet és egy NFC-kompatibilis okostelefont.

  • Az NFC (Near Field Communication); (rövid hatósugarú kommunikáció) a rövid hatósugarú vezeték nélküli kommunikációs technológia egyik nemzetközi szabványa.
 20. SLOT 1 (1. memóriakártya-nyílás)

  Csak SD kártyákat támogat (UHS-I és UHS-II kompatibilis)

 21. SLOT 2 (2. memóriakártya-nyílás)

  Csak SD (UHS-I kompatibilis) és Memory Stick PRO Duo kártyákat támogat


*Ha kíváncsi rá, hogy milyen kiegészítők kompatibilisek a több illesztőfelületű vakusínnel és a multi-/micro-USB csatlakozóval, látogasson el a Sony honlapra, vagy forduljon egy Sony forgalmazóhoz vagy a helyileg illetékes Sony szervizhez. A tartozék vakusínbe is lehet tartozékokat csatlakoztatni. Más gyártók kiegészítőivel a működés nem garantált.

A kábelvédő felhelyezése

A kábelvédővel megelőzhető, hogy a HDMI-kábel kihúzódjon, amikor csatlakoztatott HDMI-kábel mellett készít felvételeket. Nyissa fel mindkét aljzatfedelet, és dugjon egy HDMI-kábelt a fényképezőgépbe. Hajtsa le a HDMI micro aljzat fedelét, és helyezze fel a kábelvédőt az ábra szerint, hogy a kábelvédő vége a multi-/micro-USB csatlakozó alatti bevágásba (A)illeszkedjen. Biztosítsa a kábelvédőt a rögzítőcsavarral (B). Ezután rögzítse a HDMI-kábelt a rögzítőtárcsával (C).