Conectarea cu un computer asociat (Windows 10)

Înainte de utilizare asigurați-vă de următoarele:

 • În funcție de computerul utilizat, este posibil să fie necesară pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dacă nu știți să porniți adaptorul Bluetooth sau nu sunteți sigur dacă computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu computerul.
 1. Scoateți computerul din starea de repaus.
 2. Porniți setul de căști.

  Apăsați continuu butonul aproximativ 2 secunde.

  Asigurați-vă că indicatorul (albastru) continuă să lumineze intermitent după ce ridicați degetul de pe buton. Veți auzi ghidarea vocală „Power on” (Pornire).

  După pornirea setului de căști, dacă acesta s-a conectat automat la cel mai recent dispozitiv conectat, veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat).

  Verificați starea conexiunii pe computer și dacă aceasta nu este realizată, continuați la pasul 3.

 3. Selectați setul de căști utilizând computerul.
  1. Faceți clic dreapta pe pictograma de volum de pe bara de instrumente a ferestrei și apoi faceți clic pe [Playback devices].

  2. Faceți clic dreapta pe [WH-XB700].

   Dacă [WH-XB700] nu este afișat pe ecranul [Sound], faceți clic dreapta pe ecranul [Sound] și apoi selectați [Show Disconnected Devices].

  3. Selectați [Connect] din meniul afișat.

   Conexiunea este stabilită. Veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat).

Sugestie

 • Procedura de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu computerul.

Notă

 • La conectare, se afișează [WH-XB700], [LE_WH-XB700] sau ambele pe dispozitivul care se conectează. Când sunt afișate ambele sau când este afișat [WH-XB700], selectați [WH-XB700]; când este afișat [LE_WH-XB700], selectați [LE_WH-XB700].
 • Dacă calitatea sunetul pentru redarea muzicii este slabă, asigurați-vă că funcția A2DP care acceptă conexiuni de redare a muzicii este activată din setările computerului. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu computerul.
 • Dacă ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de căști, este posibil ca setul de căști să se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de căști. În acest caz, dezactivați funcția Bluetooth de pe dispozitivul sau opriți alimentarea.
 • Dacă nu puteți conecta computerul la setul de căști, ștergeți informațiile de asociere ale setului de căști de pe computer și efectuați asocierea din nou. În ceea ce privește operațiile efectuate pe computer, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu computerul.