Utilizarea funcției de asistență vocală (Google app)

Prin utilizarea caracteristicii Google app care este inclusă cu smartphone-ul Android, puteți vorbi la microfonul setului de căști pentru a controla smartphone-ul Android.

 1. Setați selecția de asistență și de intrare voce la Google app.

  Pe smartphone-ul Android, selectați [Settings] - [Apps & notifications] - [Advanced] - [Default apps] - [Assist & voice input], și setați [Assist app] la Google app.

  Procedura de mai sus este un exemplu. Pentru detalii, consultați instrucțiunile de utilizare a smartphone-ului Android.

  Notă: Este posibil să aveți nevoie de cea mai recentă versiune a Google app.

  Pentru detalii privind Google app, consultați instrucțiunile de utilizare sau site-ul web de asistență pentru smartphone-ul Android sau site-ul web al magazinului Google Play.

  În funcție de specificațiile smartphone-ului Android, este posibil ca Google app să nu fie activat de pe setul de căști.

 2. Conectați setul de căști la smartphone-ul Android prin conexiunea Bluetooth.
 3. Când smartphone-ul Android este în modul de așteptare sau redă muzică, apăsați butonul CUSTOM pentru a activa Google app.

  Google app se activează.

 4. Efectuați o solicitare Google app cu ajutorul microfonului setului de căști.

  Pentru detalii privind aplicațiile care sunt compatibile cu Google app, consultați instrucțiunile de utilizare a smartphone-ului Android.

  După activarea Google app, comanda vocală este anulată după ce a trecut o anumită perioadă de timp fără nicio solicitare.

Sugestie

 • De asemenea, puteți activa Google app prin apăsarea continuă a butonului (apelare) (aproximativ 2 secunde).

Notă

 • Dacă butonul CUSTOM este configurat ca buton Google Assistant, funcția de asistență vocală (Google app) nu este disponibilă.
 • Dacă butonul CUSTOM este configurat ca buton Amazon Alexa, funcția de asistență vocală (Google app) nu este disponibilă.
 • Google app nu poate fi activat atunci când spuneți „Ok Google” chiar și atunci când setarea de pe smartphone-ul AndroidOk Google” este activă.
 • În funcție de specificațiile smartphone-ului sau de versiunea aplicației, este posibil ca Google app să nu fie activat.
 • Google app nu funcționează la conectarea cu un dispozitiv care nu este compatibil cu funcția de asistență vocală.