Conectarea cu un smartphone Android asociat

 1. Deblocați ecranul smartphone-ului Android dacă este blocat.
 2. Porniți setul de căști.

  Apăsați continuu butonul aproximativ 2 secunde.

  Asigurați-vă că indicatorul (albastru) continuă să lumineze intermitent după ce ridicați degetul de pe buton. Veți auzi ghidarea vocală „Power on” (Pornire).

  După pornirea setului de căști, dacă acesta s-a conectat automat la cel mai recent dispozitiv conectat, veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat).

  Verificați starea conexiunii pe smartphone-ul Android. Dacă nu este realizată conexiunea, continuați la pasul 3.

 3. Afișați dispozitivele asociate cu smartphone-ul Android.
  1. Selectați [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth].

  2. Atingeți comutatorul pentru a activa funcția Bluetooth.

 4. Atingeți [WH-XB700].

  Veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat).

Sugestie

 • Procedura de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu smartphone-ul Android.

Notă

 • La conectare, se afișează [WH-XB700], [LE_WH-XB700] sau ambele pe dispozitivul care se conectează. Când sunt afișate ambele sau când este afișat [WH-XB700], selectați [WH-XB700]; când este afișat [LE_WH-XB700], selectați [LE_WH-XB700].
 • Dacă ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de căști, este posibil ca setul de căști să se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de căști. În acest caz, dezactivați funcția Bluetooth de pe dispozitivul sau opriți alimentarea.
 • Dacă nu puteți conecta smartphone-ul la setul de căști, ștergeți informațiile de asociere ale setului de căști de pe smartphone-ul și efectuați asocierea din nou. În ceea ce privește operațiile efectuate pe smartphone, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu smartphone-ul.