Conectarea cu un iPhone asociat

 1. Deblocați ecranul iPhone dacă este blocat.
 2. Porniți setul de căști.

  Apăsați continuu butonul aproximativ 2 secunde.

  Asigurați-vă că indicatorul (albastru) continuă să lumineze intermitent după ce ridicați degetul de pe buton. Veți auzi ghidarea vocală „Power on” (Pornire).

  După pornirea setului de căști, dacă acesta s-a conectat automat la cel mai recent dispozitiv conectat, veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat).

  Verificați starea conexiunii pe iPhone. Dacă nu este realizată conexiunea, continuați la pasul 3.

 3. Afișați dispozitivele asociate cu iPhone.
  1. Selectați [Settings].
  2. Atingeți [Bluetooth].

  3. Atingeți comutatorul pentru a activa funcția Bluetooth.

 4. Atingeți [WH-XB700].

  Veți auzi ghidarea vocală „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat).

Sugestie

 • Procedura de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu iPhone.

Notă

 • La conectare, se afișează [WH-XB700], [LE_WH-XB700] sau ambele pe dispozitivul care se conectează. Când sunt afișate ambele sau când este afișat [WH-XB700], selectați [WH-XB700]; când este afișat [LE_WH-XB700], selectați [LE_WH-XB700].
 • Dacă ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de căști, este posibil ca setul de căști să se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de căști. În acest caz, dezactivați funcția Bluetooth de pe dispozitivul sau opriți alimentarea.
 • Dacă nu puteți conecta iPhone la setul de căști, ștergeți informațiile de asociere ale setului de căști de pe iPhone și efectuați asocierea din nou. În ceea ce privește operațiile efectuate pe iPhone, consultați instrucțiunile de utilizare furnizate împreună cu iPhone.