Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth

Dacă dispozitivul Bluetooth acceptă următoarele profiluri, puteți asculta muzică și puteți efectua operațiunile elementare de comandă de la distanță ale dispozitivului Bluetooth printr-o conexiune Bluetooth.

 • A2DPAdvanced Audio Distribution Profile

  Oferă redare muzicală de înaltă calitate wireless.

 • AVRCPAudio Video Remote Control Profile

  Puteți regla volumul etc.

Utilizarea poate fi diferită în funcție de dispozitivul Bluetooth. Consultați instrucțiunile de utilizare incluse furnizate împreună cu dispozitivul Bluetooth.

 1. Conectați setul de căști cu un dispozitiv Bluetooth.
 2. Puneți-vă setul de căști.

  Reglați lungimea benzii de fixare pe cap.

  Puneți-vă setul de căști pe cap, cu marcajul (stânga) pe urechea stângă și marcajul (dreapta) pe urechea dreaptă. Unitatea (stângă) are un punct tactil.

  A: Punct tactil

 3. Utilizați dispozitivul Bluetooth pentru a începe redarea și reglați volumul la un nivel moderat.
 4. Reglați volumul apăsând butoanele +/- ale setului de căști.

  Când volumul atinge nivelul maxim sau minim, se va auzi o alarmă.

Sugestie

 • Setul de căști acceptă protecția conținutului SCMS-T. Puteți asculta muzică și orice alt conținut audio pe setul de căști de la un dispozitiv, cum ar fi un telefon mobil sau un televizor portabil, care acceptă protecția conținutului SCMS-T.
 • În funcție de dispozitivul Bluetooth, este posibil să fie necesar să reglați volumul sau setarea de ieșire audio de pe dispozitivul Bluetooth.
 • Volumul setului de căști în timpul unui apel și în timpul redării muzicii poate fi reglat independent. Modificarea volumului pentru apeluri nu modifică volumul pentru redarea muzicii și invers.

Notă

 • Dacă starea de comunicație este slabă, dispozitivul Bluetooth poate răspunde incorect la operația comandată de la setul de căști.