Verificarea nivelului rămas al bateriei

Puteți verifica nivelul rămas al bateriei reîncărcabile.

Atunci când apăsați butonul în timp ce alimentarea setului de căști este activă, auziți ghidarea vocală care indică nivelul rămas al bateriei.

„Battery about XX %” (Baterie aproximativ XX%) (Valoarea „XX” indică nivelul aproximativ de încărcare rămas).

„Battery fully charged” (Baterie încărcată complet)

În anumite cazuri, nivelul rămas al bateriei indicat de ghidarea vocală poate fi diferit de nivelul efectiv rămas. Utilizați ca o estimare brută.

În plus, indicatorul (roșu) se aprinde intermitent (aproximativ 15 secunde) când nivelul rămas al bateriei este 20% sau mai puțin când setul de căști este pornit.

Când nivelul de încărcare rămas este scăzut

Afișajul indicatorului curent care funcționează se schimbă în roșu. Dacă auzi ghidarea vocală „Low battery, please recharge headset” (Baterie slabă, încărcați setul de căști), încărcați setul de căști cât mai curând.

Când bateria este descărcată complet, setul de căști emite un semnal sonor de avertizare, auziți ghidarea vocală „Please recharge headset. Power off” (Încărcați setul de căști. Oprire) și apoi setul de căști se oprește automat.

Când utilizați un iPhone sau iPod touch

Când setul de căști este conectat la un iPhone sau iPod touch printr-o conexiune HFP Bluetooth, va afișa o pictogramă care indică pe ecran nivelul rămas al bateriei setului de căști.

A: Nivelul rămas al bateriei setului de căști

B: 100% - 70%

C: 70% - 50%

D: 50% - 20%

E: 20% sau mai scăzut (necesită încărcare)


Nivelul rămas al bateriei setului de căști este afișat pe widgetul unui iPhone sau al unui iPod touch care rulează pe iOS 9 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu dispozitivul iPhone sau iPod touch.

În anumite cazuri, nivelul rămas al bateriei afișat poate fi diferit de nivelul efectiv rămas. Utilizați ca o estimare brută.

Când utilizați un smartphone Android (OS 8.1 sau o versiune ulterioară)

Când setul de căști este conectat la un smartphone Android printr-o conexiune HFP Bluetooth, selectați [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth] pentru a afișa nivelul rămas al bateriei pentru setul de căști. Este afișat ca „100%”, „70%”, „50%” sau „20%”. Pentru mai multe detalii, consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu smartphone-ul.

În anumite cazuri, nivelul rămas al bateriei afișat poate fi diferit de nivelul efectiv rămas. Utilizați ca o estimare brută.

Sugestie

  • De asemenea, puteți verifica nivelul rămas al bateriei cu ajutorul aplicației „Sony | Headphones Connect”. Android Smartphone-urile și iPhone/iPod touch acceptă această aplicație.

Notă

  • În cazul în care conectați setul de căști la un iPhone, iPod touch sau un smartphone Android cu „Media audio” (A2DP) numai printr-o conexiune multipunct, nivelul rămas al bateriei nu va fi afișat corect.
  • Este posibil ca nivelul rămas al bateriei să nu fie afișat corespunzător imediat după o actualizare software sau dacă setul de căști nu a fost utilizat pentru o perioadă lungă de timp. În acest caz, încărcați și descărcați bateria, în mod repetat, de mai multe ori, pentru a afișa nivelul rămas al bateriei corespunzător.