Cum se efectuează conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth

Puteți asculta muzică și puteți efectua apeluri wireless, în regim „mâini libere”, cu ajutorul setului de căști, utilizând funcția Bluetooth a dispozitivului dumneavoastră.

Înregistrare dispozitiv (asociere)

Pentru a utiliza funcția Bluetooth, ambele dispozitive care se conectează trebuie să fie înregistrate în prealabil. Operațiunea de a înregistra un dispozitiv este denumită înregistrare dispozitiv (asociere).

Dacă dispozitivul ce urmează a fi conectat nu acceptă conexiune printr-o singură atingere (NFC), utilizați setul de căști și dispozitivul pentru a efectua înregistrarea dispozitivului (asociere).

Dacă dispozitivul acceptă conectarea printr-o singură atingere (NFC), este de ajuns să atingeți între ele setul de căști și dispozitivul pentru a efectua înregistrarea dispozitivului (asociere) și a efectua o conexiune Bluetooth.

Conectarea setului de căști cu un dispozitiv (asociat) înregistrat

După ce un dispozitiv este înregistrat (asociat), nu mai este necesară o altă înregistrare. Conectați-vă la un dispozitiv care este deja înregistrat (asociat) cu setul de căști utilizând metoda corespunzătoare.