Aktivera övervakning med flera kameror

Efter att du anslutit till en kamera med en anslutningsmetod som stöds av din kamera, aktivera övervakning med flera kameror med hjälp av följande procedur.

Mer information om anslutningsmetoder finns i ”Kameror, anslutningsmetoder och funktioner som stöds”.

Aktivera övervakning med flera kameror

Ställ in växlingsknappen längst upp till höger på anslutningsskärmen till läget på för att aktivera övervakning med flera kameror.

OBS!

  • För att använda övervakning med flera kameror på en iPhone eller Mac, eller använda övervakning med flera kameror på en iPad med fem eller fler (upp till 20) anslutna kameror måste du logga in med samma Sony-konto som du använde när du köpte licensen. Mer information om licenser, se ”Köpa en licens”.
  • För att använda övervakning med flera kameror på en iPhone eller iPad måste du använda en Pro-modell.
  • Den här funktionen stöds inte i Android.

Skärmen växlar inte till övervakningsskärmen automatiskt efter anslutning till en kamera. Tryck på (Meny) – [Monitoring] efter att alla kameror anslutits för att visa skärmen.

Inaktivera övervakning med flera kameror

Ställ in växlingsknappen längst upp till höger på anslutningsskärmen till läget av för att inaktivera övervakning med flera kameror.

TP1001804287