A kezdeti beállítások elvégzése

Amikor első alkalommal használja a diktafont, a kijelzőn megjelenik a Configure Initial Settings képernyő. Ezután kiválaszthatja megjelenítés nyelvét, beállíthatja az órát, és be- vagy kikapcsolhatja a sípolás hangját.

 1. A gombbal válassza a „Yes” lehetőséget.

 2. A vagy megnyomásával válassza ki a megjelenítés nyelvét, majd nyomja meg a gombot.

  Az alábbi nyelvek közül választhat:

  Deutsch (német), English (angol), Español (spanyol), Français (francia), Italiano (olasz), Русский (orosz), Türkçe (török), (kóreai), (egyszerűsített kínai), (hagyományos kínai).

 3. Állítsa be az aktuális dátumot és időt.

  A vagy megnyomásával állítsa be a megfelelő lehetőséget, majd nyomja meg a gombot.

  A műveleteket alkalmazza az összes elem beállítására.

  A fókusz előre- vagy hátramozgatásához nyomja meg a vagy gombot. A fókuszt a BACK/HOME megnyomásával is az előző elemre mozgathatja.

  Miután az utolsó elemet is beállította, a megnyomásával érvényesítse az óra beállításait.

 4. A vagy gombbal válassza ki a „Next” lehetőséget, majd nyomja meg a gombot.

  Megjelenik a hangjelzés be- vagy kikapcsolását lehetővé tevő ablak.

 5. A vagy gombbal válassza ki a „ON” vagy „OFF” elemet a hangjelzés be- vagy kikapcsolásához, majd nyomja meg a gombot.

  A kezdeti beállítások befejezése után megjelenik a befejezést megerősítő üzenet és a HOME menü.

Megjegyzés

 • Az dátum megjelenítésének alapértelmezett formátuma különbözik a vásárlás országától vagy régiójától függően.

 • Az óra 12-órás formátumban „AM” vagy „PM” kiegészítéssel, vagy 24-órás formátumban jeleníti meg az időt (Time Display) a Settings menüben kiválasztott óramegjelenítési formátumtól függően. Ezen kívül az óra megjelenítésének alapértelmezett formátuma különbözik a vásárlás országától vagy régiójától függően is.

 • A kiválasztható nyelvek száma és az alapértelmezett beállítás az országtól vagy a régiótól függ, ahol vásárlás történt.

Tipp

 • Az óra és a hangjelzés beállításait később bármikor megváltoztathatja a „ Settings” - „Common Settings” lehetőséggel a HOME menüben.

 • Ha kiveszi az elemeket az elemtartóból, majd visszahelyezi, vagy újakra cseréli az elemeket, a kijelző ablakában megjelenik a Set Date/Time képernyő. Ezen a képernyőn megjelenik a diktafonnal végzett utolsó művelet dátuma és időpontja az elemek eltávolítása előtt. Változtassa meg a dátumot és időt az aktuális értékekre.

 • Ha elvégezte a kezdeti beállításokat, és a diktafont HOLD állapotba helyezi, a kijelző ablakában megjelenik a dátum és az idő.