Üzenetek listája

HOLD... Slide HOLD Switch to Activate.

Minden gombművelet le van tiltva, mert a diktafon HOLD állapotban van a véletlen műveletek megakadályozása érdekében. Csúsztassa a HOLD•POWER kapcsolót a középső ponthoz a diktafon HOLD funkciójának kikapcsolásához.

(Lásd a A diktafon HOLD állapotának feloldása részt.)

Low Battery Level

Nem formázhatja a memóriát, és nem törölhet minden fájlt a mappából, mert kicsi az akkumulátor töltöttsége. Cserélje ki az elemeket (AAA méret) újakra.

(Lásd: Az elemek behelyezése.)

Low Battery

A diktafon működik, mert az elemek elhasználódtak. Cserélje ki az elemeket (AAA méret) újakra.

(Lásd: Az elemek behelyezése.)

SD Card Error

 • Hiba történt a microSD kártyának a microSD kártya-nyílásba való behelyezése közben. Távolítsa el a microSD kártyát, és helyezze be újra. Ha az üzenet továbbra is megjelenik, használjon egy új microSD kártyát.

 • A microSD kártya írásvédett.

 • Csak olvasható microSD kártyát helyezett be. A diktafon nem használhat csak olvasható microSD kártyát.

Memory Full

A beépített memória vagy a microSD kártya szabad kapacitása nem elegendő. Töröljön néhány fájlt, és próbálkozzon a rögzítéssel újra.

(Lásd: „Fájl törlése”.)

File Full

A fájlok és a mappák számának az összege vagy a fájlok száma elérte a határt. Nem hozhat létre több fájlt. Töröljön néhány fájlt, és hozza létre a fájlt újra.

(Lásd: „Fájl törlése”.)

Track Marks are Full

A műsorszámjelzések száma elérte a határt. Nem hozhat létre több műsorszámjelzést. Töröljön néhány szükségtelen műsorszámjelzést.

(Lásd: Műsorszámjelzés törlése.)

Built-In Memory Needs to be Formatted / SD Card Needs to be Formatted

Process Error

No folder

 • A mozgatás/másolás célhelyeként választott adattároló nem tartalmaz mappákat. Hozza létre a mappát, és ismételje meg a műveletet újra.

  (Lásd: „Mappa létrehozása”.)

 • A REC_FILE mappa nem tartalmaz semmilyen mappát. Hozza létre a mappát, és ismételje meg a műveletet újra.

  (Lásd: „Mappa létrehozása”.)

No File

A kiválasztott mappa nem tartalmaz egyetlen fájlt sem. Nincs mozgatáshoz vagy másoláshoz való fájl.

No Track Marks

A kiválasztott fájl nem tartalmaz műsorszámjelzést, amelyet törölhetne. A „At All Track Marks” a „Divide” funkcióhoz való kiválasztása az OPTION menüben szintén nem fog működni.

Cannot Format SD Card Because No SD Card Is Inserted

A diktafonba nincs microSD kártya behelyezve. Helyezzen be egy microSD kártyát.

(Lásd: Memóriakártya behelyezése.)

No SD Card

A diktafonba nincs microSD kártya behelyezve. A „Move to SD Card” és a „Copy to SD Card” parancs a „Move/Copy File” műveletből nem működik.

Cannot Add Additional Folders

 • A fájlok és a mappák számának az összege elérte a határt. Nem hozhat létre több fájlt. Töröljön néhány mappát vagy fájlt, és hozza létre a mappát újra.

  (Lásd: Fájl törlése és Mappa törlése.)

 • A mappanév sorszáma elérte a határt. Törölje a szükségtelen mappákat, és hozza létre a mappát újra.

  (Lásd: Mappa törlése.)

Could Not Create Folder

 • A microSD kártya írásvédett. Oldja fel a microSD kártya zárolását.

 • A beépített memóriával vagy a microSD kártyával fájlrendszer-hiba történt. Lehet, hogy számítógépen formázták. A beépített memória vagy a microSD kártya formázásához a diktafont használja.

  (Lásd: A memória formázása (Format Built-In Memory/Format SD Card).)

Could Not Delete Folder

 • A microSD kártya írásvédett. Oldja fel a microSD kártya zárolását.

 • A beépített memóriával vagy a microSD kártyával fájlrendszer-hiba történt. Lehet, hogy számítógépen formázták. A beépített memória vagy a microSD kártya formázásához a diktafont használja.

  (Lásd: A memória formázása (Format Built-In Memory/Format SD Card).)

File Protected

A kiválasztott fájl védett vagy „írásvédett”. A fájlt nem lehet törölni. A diktafonnal távolítsa el a védelmet a fájlról, vagy számítógép segítségével törölje a csak írásvédett tulajdonságát.

(Lásd: Fájl védelme.)

Protected Files Not Deleted

A kiválasztott fájl védett vagy „írásvédett”. A diktafonnal távolítsa el a védelmet a fájlról, vagy számítógép segítségével törölje a csak írásvédett tulajdonságát, majd törölje a fájlt újra.

(Lásd: Fájl védelme.)

Some Data Not Deleted

Ha a kiválasztott mappa alárendelt mappákat tartalmaz, az almappák és a bennük lévő fájlok nem lesznek törölve.

Unknown Data

 • Az adat olyan fájlformátumban van, amelyet a diktafon nem támogat. A diktafon LPCM(.wav)/MP3(.mp3)/WMA(.wma)/AAC-LC(.m4a) fájlok használatát támogatja.

  (Lásd: Műszaki adatok.)

 • Jogvédett fájlokat nem lehet lejátszani.

 • A kiválasztott fájl sérült. Nem lehet lejátszani vagy szerkeszteni.

File in Format That Does Not Allow Editing

 • Nem oszthat fel olyan fájlt, amelyet a Sound Organizer 2-től eltérő alkalmazással szerkesztett.

 • Az adat olyan fájlformátumban van, amelyet a diktafon nem támogat. A diktafon LPCM(.wav)/MP3(.mp3)/WMA(.wma)/AAC-LC(.m4a) fájlok használatát támogatja.

  (Lásd: Műszaki adatok.)

Invalid Operation

 • A beépített memóriával vagy a microSD kártyával fájlrendszer-hiba történt. Lehet, hogy számítógépen formázták. A beépített memória vagy a microSD kártya formázásához a diktafont használja.

  (Lásd: A memória formázása (Format Built-In Memory/Format SD Card).)

 • A beépített memória hibás blokkot tartalmaz. A kártyára nem írhat adatokat. Javíttatnia kell a diktafont.

 • A microSD hibás blokkot tartalmaz. A kártyára nem írhat adatokat. Cserélje ki a microSD kártyát egy újra.

 • A beépített memória vagy a microSD kártya szabad kapacitása nem elegendő. Nem nevezhet át mappákat. Törölje a szükségtelen mappákat vagy fájlokat, és ismételje meg a műveletet újra.

  (Lásd: Mappa törlése és Fájl törlése.)

 • A mappanév vagy fájlnév sorszáma elérte a határt. Törölje a szükségtelen mappákat vagy fájlokat, és ismételje meg a műveletet újra.

  (Lásd: Mappa törlése és Fájl törlése.)

 • A fájl neve túllépte a karakterek maximálisan megengedett számát. A fájlt nem lehet felosztani. Rövidítse a fájl nevét.

 • Közvetlenül a felosztás pontja előtt vagy után egy műsorszámjelzés található. A „At All Track Marks” elem „Divide” funkcióhoz való kiválasztása az OPTION menüben nem fog működni.

 • A fájl eleje vagy vége közelében egy műsorszámjelzés található. A „At All Track Marks” elem „Divide” funkcióhoz való kiválasztása az OPTION menüben nem fog működni.

 • A fájlt nem oszthatja fel a fájlt az eleje vagy vége közelében lévő ponton.

 • Létezik egy azonos nevű fájl, amely műsorszámjelzést tartalmaz. A fájlt nem lehet mozgatni, másolni vagy felosztani.

New File

A rögzített fájl elérte a maximális méretet (4 GB LPCM-fájl, illetve 1 GB MP3-fájl esetében). A fájlt a készülék automatikusan felosztja, és a rögzítés új fájlként folytatódik.

Cannot Divide - Exceeds Max Number of Files in Folder

A mappában lévő fájlok száma vagy az összes fájl száma elérte a határt. A fájlt nem lehet felosztani. Törölje a szükségtelen fájlokat, és ossza fel a fájlt újra.

(Lásd: „Fájl törlése”.)

Same File Name Exists

Már létezik egy ilyen nevű fájl. Nem hozhat létre egynél több azonos nevű fájlt.

System Error

Bizonyos okból rendszerhiba lépett fel. Forduljon a legközelebbi Sony értékesítőhöz.

Only Activated When Built-In Microphone Used

A beépített mikrofonok érzékenységi szintjét próbálja változtatni, miközben a diktafonhoz külső mikrofon van csatlakoztatva. A „Built-In Mic Sensitivity” beállítást csak akkor változtathatja, ha a beépített mikrofonok aktívak a bemenet forrásaként.

(Lásd: A beépített mikrofonok érzékenységi szintjének a kiválasztása (Built-In Mic Sensitivity).)

Only Activated When External Input Used

A hangbemenet típusát próbálja külső mikrofonra váltani, ám az nincs a diktafonhoz csatlakoztatva. A „Ext. Input Setting” beállítást csak akkor változtathatja, ha külső mikrofon van csatlakoztatva.

(Lásd: A hangbemenet típusának és a külső mikrofon érzékenységi szintjének kiválasztása (Ext. Input Setting).)

Operation Invalid While Playing

Olyan OPTION vagy HOME menüelemet választott, amely lejátszás közben nem hajtható végre. Állítsa le a lejátszást, majd válassza ki a menüelemet újra.

Operation Invalid While Recording

Olyan OPTION vagy HOME menüelemet választott, amely hangfelvétel közben nem hajtható végre. Állítsa le a rögzítést, majd válassza ki a menüelemet újra.

Deactivated When Audio IN Used

A Recording Filter beállítást próbálta változtatni, miközben az „Ext. Input Setting” beállítás értéke „Audio IN”. A Recording Filter funkció nem működik, amíg „Audio IN” van kiválasztva.

(Lásd: A hangbemenet típusának és a külső mikrofon érzékenységi szintjének kiválasztása (Ext. Input Setting) és Zajcsökkentés felvétel közben (Recording Filter).)

Only Active When Built-In Mic Voice Sensitivity Is High/Medium/Low

A „Focused/Wide” lehetőséget próbálja kiválasztani a „Recording Settings” menüben, amikor a diktafon beépített mikrofonjai érzékenységi szintjének beállítása „For Music” vagy „Auto” a „For Music” menüben. Amíg „For Music” vagy „Auto” van kiválasztva a „For Music” menüben, a „Focused” vagy „Wide” rögzítési funkció nem működik.

(Lásd: A beépített mikrofonok érzékenységi szintjének a kiválasztása (Built-In Mic Sensitivity) és A rögzítési funkció kiválasztása (Focused/Wide).)

NCF Unavailable When Mic Sensitivity Is Set to For Music

A „NCF(Noise Cut)” lehetőséget próbálja kiválasztani a „Recording Filter” menüben, amikor a diktafon beépített mikrofonjai érzékenységi szintjének beállítása „For Music”. Ha az „For Music” értéket választja „NCF(Noise Cut)” beállításként, a felvételszűrő funkció nem működik.

(Lásd: A beépített mikrofonok érzékenységi szintjének a kiválasztása (Built-In Mic Sensitivity) és Zajcsökkentés felvétel közben (Recording Filter).)