A Sound Organizer 2 telepítése (csak Windows)

Telepítse a Sound Organizer 2 szoftvert egy számítógépre.

Megjegyzés

 • Olyan számítógépre telepítse a Sound Organizer 2 szoftvert, amelyre már telepítve van a Sound Organizer 1.6.
 • A Sound Organizer 2 telepítésekor jelentkezzen be egy rendszergazda jogosultságokkal rendelkező fiókba.

  Ezenfelül, ha a [Felhasználói fiókok felügyelete] ablak jelenik meg, erősítse meg az ablak tartalmát, majd kattintson az [Igen] gombra.

 • A Sound Organizer 2 telepítése a Windows Media Format Runtime modult is rendelkezésére bocsátja. A hozzáadott Windows Media Format Runtime modul a Sound Organizer 2 eltávolítását követően is a rendszerben marad. Ha azonban a Windows Media Format Runtime előtelepített, lehet, hogy a modul nem kerül telepítésre.
 • A Sound Organizer 2 eltávolítása nem törli az adatokat a tartalmat tároló mappákban.
 • Több Windows operációs rendszert futtató számítógépen ne telepítse a Sound Organizer 2 szoftvert az összes operációs rendszerre, hogy elkerülje az adatok inkonzisztenciáját.
 1. Csatlakoztassa a diktafont a számítógéphez.
 2. Lépjen a [Start] menüre, kattintson a [Számítógép] elemre, majd duplán kattintson a [IC RECORDER] - [FOR WINDOWS] elemre.

  A számítógép képernyőjén megjelenő ablakok az operációs rendszer verziójától függően eltérhetnek. A Súgóútmutató a példákhoz a Windows 7 rendszert használja.

 3. Duplán kattintson a [SoundOrganizer_V2001] (vagy [SoundOrganizer_V2001.exe]) elemre.

  Az operációs rendszer verziójától függően a telepítés előkészülete (fájlok kibontása) automatikusan, értesítés nélkül elindulhat.

  Az ilyen esetben kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

 4. Fogadja el a licencszerződés feltételeit az [I accept the terms in the license agreement] lehetőség választásával, majd kattintson a [Next] gombra.
 5. Amikor megjelenik a [Setup Type] ablak, válassza a [Standard] vagy [Custom] lehetőséget, majd kattintson a [Next] gombra.
  Ha a [Custom] lehetőséget választotta, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
 6. Amikor megjelenik a [Ready to Install the Program] képernyő, kattintson a [Install] gombra.
  A telepítés elindul.
 7. Amikor megjelenik a [Sound Organizer 2 has been installed successfully.] ablak, jelölje be a [Launch Sound Organizer 2 Now] jelölőnégyzetet, majd kattintson a [Finish] gombra.

Megjegyzés

 • Lehet, hogy a Sound Organizer 2 telepítése után újra kell indítani a számítógépet.