Efectuarea unui apel telefonic

Vă puteți bucura de un apel în regim „mâini libere”, cu un smartphone sau mobil care acceptă profilul Bluetooth HFP (Hands-free Profile) sau HSP (Headset Profile), printr-o conexiune Bluetooth.

 • Dacă smartphone-ul sau mobilul acceptă atât profilul HFP, cât și profilul HSP, setați-l pe HFP.
 • Operațiunea pot varia în funcție de smartphone sau mobil. Consultați instrucțiunile de utilizare incluse cu smartphone-ul sau mobilul.
 • Sunt acceptate doar apeluri telefonice normale. Aplicațiile pentru apeluri telefonice pe smartphone-uri sau pe computere personale nu sunt acceptate.
 1. Conectați setul de căști la un smartphone/telefon mobil prin intermediul conexiunii Bluetooth.
 2. Acționați smartphone-ul sau mobilul pentru a efectua un apel.

  Când efectuați un apel, tonul de apel se aude în setul de căști.

  Dacă efectuați un apel în timp ce ascultați muzică, redarea se întrerupe.

  Dacă nu se aude niciun ton de apel în setul de căști, comutați dispozitivul de apelare la setul de căști utilizând smartphone-ul sau mobilul sau ținând degetul pe senzorul tactil al unității stânga sau dreapta a setului de căști timp de aproximativ 2 secunde.

  Puteți vorbi utilizând microfonul din setul de căști.

  Ilustrație care indică locațiile microfoanelor (A) de pe setul de căști

  A: Microfoane (stânga, dreapta)

 3. Acționați smartphone-ul sau telefonul mobil pentru a regla volumul.
 4. Când doriți să încheiați convorbirea, atingeți de două ori senzorul tactil de pe unitatea dreaptă sau stângă a setului de căști (la un interval de aproximativ 0,4 secunde) pentru a încheia apelul.

  Dacă ați efectuat un apel în timpul redării muzicii, redarea muzicii se reia automat după încheierea apelului.

Sugestie

 • Chiar dacă funcția de reglare a volumului a fost atribuită senzorului tactil, nu puteți regla volumul în timpul unui apel pe setul de căști. Reglați volumul pe dispozitivul conectat. Dacă nu puteți regla volumul pe dispozitivul conectat, instalați aplicația de smartphone „Sony | Music Center” și reglați volumul din aplicație.
 • Volumul setului de căști în timpul unui apel și în timpul redării muzicii poate fi reglat independent. Modificarea volumului pentru apeluri nu modifică volumul pentru redarea muzicii și invers.
 • De asemenea, puteți purta o convorbire telefonică în regim „mâini libere” prin utilizarea unei singure unități a setului de căști. Dacă purtați cealaltă unitate atunci când vorbiți cu o singură unitate, puteți vorbi cu ambele unități.

Notă

 • Utilizați un smartphone sau mobil la cel puțin 50 cm de setul de căști. Se poate produce zgomot în cazul în care setul de căști și smartphone-ul sau mobilul sunt prea apropiate.
 • Vocea dumneavoastră se va auzi din setul de căști prin microfonul din acestea (funcția Sidetone). În acest caz, sunetele ambientale sau sunetele funcționării setului de căști pot fi auzite din acesta. Aceasta nu este o defecțiune.