Ascultarea rapidă a sunetului ambiental (modul de Atenție rapidă)

Această funcție reduce volumul muzicii, al unui apel sau a unei sonerii pentru a permite sunetului ambiental să fie auzit cu ușurință. Este utilă atunci când doriți să ascultați anunțuri dintr-o gară etc.

Pentru a activa modul de Atenție rapidă

Țineți degetul pe senzorul tactil de pe unitatea stângă. Modul Atenție rapidă se activează doar atunci când atingeți senzorul tactil.

Pentru a dezactiva modul de Atenție rapidă

Luați degetul de pe senzorul tactil.

Despre clipul video privind manualul de utilizare

Urmăriți clipul video pentru a descoperi modul de utilizare a modului Atenție rapidă.

https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0020/h_zz/

Notă

  • În funcție de condițiile ambientale și de tipul/volumul redării audio, este posibil ca sunetul ambiental să nu poată fi auzit chiar dacă utilizați modul Atenție rapidă. Nu utilizați setul de căști în locuri unde ar fi periculos să nu auziți sunetele ambientale, cum ar fi pe un drum cu trafic rutier și de biciclete.
  • Dacă setul de căști nu este purtat corespunzător, este posibil ca modul de Atenție rapidă să nu funcționeze corespunzător. Rotiți setul de căști pentru a fixa suportul pentru urechi în șanțurile helixului și purtați setul de căști într-un mod corespunzător.

    Ilustrație cu fixarea suportului pentru urechi (B) pe șanțurile helixului (A) prin rotirea setului de căști

    A: Șanțurile helixului

    B: Suport pentru urechi

  • În funcție de dimensiunea auricularelor utilizate, este posibil ca modul de Atenție rapidă să nu fie pe deplin eficient. Alegeți dimensiunea care vă permite să auziți cât mai puține sunete ambientale.