Utilizarea unei singure unități a setului de căști

Puteți scoate o unitate din husa pentru încărcare și o puteți utiliza separat.
În acest caz, doar unitatea care a fost scoasă din husa pentru încărcare va porni.

Când puneți cealaltă unitate a setului de căști

Conexiunea dintre unitățile din dreapta și din stânga este stabilită automat și veți auzi muzica sau alt conținut audio în ambele unități ale setului de căști.


Despre ghidarea vocală

Atunci când purtați o singură unitate a setului de căști, veți auzi o ghidare vocală din acea unitate.
În anumite situații, ghidarea vocala poate fi auzită doar din unitatea stângă atunci când ambele unități stânga și dreapta sunt purtate pe urechi. Când purtați doar unitatea dreaptă pe ureche, veți auzi ghidarea vocală pentru toate situațiile din unitatea dreaptă.


Alocarea funcțiilor la senzorii tactili

În funcție de unitatea pe care o purtați, este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile în setarea din fabrică. În acest caz, puteți schimba alocarea funcțiilor la senzorii tactici utilizând aplicația „Sony | Headphones Connect”.


Sugestie

  • Funcția Google Assistant poate fi configurată atât pentru unitatea stângă, cât și pentru unitatea dreaptă a setului de căști.
    Dacă funcția Google Assistant este configurată pe setul de căști și doriți să folosiți o singură unitate, utilizați unitatea pe care este configurată funcția Google Assistant.
  • Funcția Amazon Alexa poate fi configurată atât pentru unitatea stângă, cât și pentru unitatea dreaptă a setului de căști.
    Dacă funcția Amazon Alexa este configurată pe setul de căști și doriți să folosiți o singură unitate, utilizați unitatea pe care este configurată funcția Amazon Alexa.

Notă

  • Atunci când redați muzică sau alt conținut audio stereo în timp ce purtați o singură unitate, veți auzi sunetul din canalul stâng sau drept în funcție de unitatea pe care o purtați. Nu puteți auzi sunetul mono cu canalele stâng și drept mixate.