Purtarea setului de căști

 1. Introduceți unitățile setului de căști în ambele urechi.

  Puneți-vă unitatea cu marcajul (stânga) pe urechea stângă și unitatea cu marcajul (dreapta) pe urechea dreaptă. Unitatea stângă are un punct tactil.

  Aveți grijă să nu intrați în contact cu senzorul tactil când purtați setul de căști.

  Ilustrație care indică locația punctului tactil (A) de pe unitatea stângă

  Ilustrație care indică locațiile senzorilor tactili (B) de pe setul de căști

  A: Punct tactil

  B: Senzori tactili (stânga, dreapta)

 2. Rotiți setul de căști pentru a fixa suportul pentru urechi în șanțurile helixului.

  Ilustrație cu fixarea suportului pentru urechi (B) pe șanțurile helixului (A) prin rotirea setului de căști

  A: Șanțurile helixului

  B: Suport pentru urechi

Sugestie

 • Auricularul va fi mai ușor de introdus în ureche dacă trageți ușor de partea superioară a urechii în timp ce învârtiți setul de căști.

Dacă simțiți că suporturile pentru urechi sunt prea mici

Suporturile pentru urechi de mărimea M sunt livrate montate pe unitățile stânga și dreapta ale setului de căști în momentul achiziției. Când setul de căști este purtat urmând procedurile de mai sus și simțiți că suporturile pentru urechi sunt prea mici, înlocuiți-le cu suporturile de urechi de dimensiunea L.


Pentru o calitate corespunzătoare a sunetului și eficiența funcției de anulare a zgomotului

Dacă dimensiunea auricularelor nu corespund dimensiunii orificiilor, sau dacă auricularele nu sunt purtate corespunzător, funcția de anulare a zgomotului și calitatea sunetului pot fi afectate în mod semnificativ.

Atunci când simțiți că funcția de anulare a zgomotului și frecvența joasă sunt insuficiente, schimbați auricularele cu unele mai etanșate.

Când schimbați auricularele, încercați dimensiuni ale auricularelor, de la mai mari la mai mici.

Dimensiunea auricularelor stânga și dreapta pot fi diferite.


La atașarea și îndepărtarea setului de căști

Conform setărilor din fabrică, senzorii încorporați detectează când setul de căști este atașat sau îndepărtat, permițându-le să oprească sau să repornească redarea de muzică sau să controleze senzorii tactili, indicatoarele și ghidarea vocală.


Când setul de căști este purtat

 • Indicatoarele setului de căști se sting.
 • Puteți utiliza senzorii tactili pentru a reda muzică, pentru a efectua și primi apeluri etc.
 • Veți auzi o ghidare vocală care corespunde operațiunii și stării.


Când setul de căști este îndepărtat

 • Când ascultați muzică în timp ce purtați setul de căști, acesta va întrerupe redarea în momentul în care una dintre unități este luată de la ureche. Când unitatea este utilizată din nou, setul de căști repornește redarea de muzică.
 • Dacă setul de căști nu este purtat timp de aproximativ 5 minute după ce a fost deconectat de la husa pentru încărcare, acesta se va stinge automat pentru a economisi bateria. Porniți setul de căști prin atingerea senzorului tactil sau dacă vă puneți setul de căști pe urechi.
 • Pentru a preveni funcționarea neconformă a setului de căști, redarea muzicii, efectuarea sau primirea de apeluri și alte operațiuni nu pot fi efectuate când nu purtați setul de căști, chiar dacă atingeți senzorul tactil.

Sugestie

 • De asemenea, puteți reda muzică, efectua și primi apeluri etc. atunci când purtați o singură unitate a setului de căști.
 • Cu ajutorul aplicației „Sony | Headphones Connect”, puteți modifica setările care țin de oprirea și repornirea automată a redării muzicii sau de oprirea automată a setului de căști.