Ascultarea sunetului ambiental în timpul redării muzicii (modul Sunet ambiental)

Puteți auzi sunetul ambiental prin microfoanele încorporate în unitățile din stânga și dreapta ale setului de căști în timp ce ascultați muzică.

Pentru a activa modul Sunet ambiental

Atingeți senzorul tactil de pe unitatea stângă când funcția de anulare a zgomotului este activă.

Pentru a modifica setarea modului Sunet ambiental

Puteți modifica setările modului Sunet ambiental prin conectarea smartphone-ului (cu aplicația „Sony | Headphones Connect” instalată) și setului de căști prin conexiunea Bluetooth.

Focalizare pe voce: Zgomotele nedorite vor fi suprimate, dar anunțurile sau vocile oamenilor din jur vor fi detectate, permițându-vă să le auziți în timp ce ascultați muzică.

Pentru a dezactivat modul Sunet ambiental

Atingeți senzorul tactil de pe unitatea stângă pentru a dezactiva modul Sunet ambiental.

După fiecare atingere, funcția comută după cum urmează, iar acțiunea este anunțată prin ghidarea vocală din unitatea stângă.


Funcția de anulare a zgomotului: OPRIT/Modul Sunet ambiental: OPRIT

Funcția de anulare a zgomotului: PORNIT

Mod Sunet ambiental: PORNIT


Despre clipul video privind manualul de utilizare

Urmăriți clipul video pentru a descoperi modul de utilizare a funcției modul Sunet ambiental.

https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0019/h_zz/

Sugestie

 • Setările modului Sunet ambiental care sunt schimbate cu ajutorul aplicației „Sony | Headphones Connect” sunt stocate pe setul de căști. Vă puteți bucura de muzică cu ajutorul setărilor stocate ale modului Sunet ambiental chiar și atunci când setul de căști este conectat la alte dispozitive, pe care nu este instalată aplicația „Sony | Headphones Connect”.

Notă

 • În funcție de condițiile ambientale și de tipul/volumul redării audio, este posibil ca sunetul ambiental să nu poată fi auzit chiar dacă utilizați modul Sunet ambiental. Nu utilizați setul de căști în locuri unde ar fi periculos să nu auziți sunetele ambientale, cum ar fi pe un drum cu trafic rutier și de biciclete.
 • Dacă senzorul tactil de pe unitatea stângă este configurat pentru funcția Google Assistant, funcția de anulare a zgomotului și modul Sunet ambiental nu pot fi acționate de pe setul de căști. În acest caz, puteți modifica setările funcției de anulare a zgomotului și modul Sunet ambiental utilizând aplicația „Sony | Headphones Connect”.
 • Dacă senzorul tactil de pe unitatea stângă este configurat pentru funcția Amazon Alexa, funcția de anulare a zgomotului și modul Sunet ambiental nu pot fi acționate de pe setul de căști. În acest caz, puteți modifica setările funcției de anulare a zgomotului și modul Sunet ambiental utilizând aplicația „Sony | Headphones Connect”.
 • Când se activează modul Sunet ambiental, zgomotul produs de vânt se poate intensifica în funcție de mediul înconjurător. În acest caz, anulați evidențierea vocii utilizând aplicația „Sony | Headphones Connect”. Dacă zgomotul produs de vânt este în continuare puternic, dezactivați modul Sunet ambiental.
 • Dacă setul de căști nu este purtat corespunzător, este posibil ca modul Sunet ambiental să nu funcționeze corespunzător. Rotiți setul de căști pentru a fixa suportul pentru urechi în șanțurile helixului și purtați setul de căști într-un mod corespunzător.

  Ilustrație cu fixarea suportului pentru urechi (B) pe șanțurile helixului (A) prin rotirea setului de căști

  A: Șanțurile helixului

  B: Suport pentru urechi