Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth

Dacă dispozitivul Bluetooth acceptă următoarele profiluri, puteți asculta muzică și controla dispozitivul cu ajutorul setului de căști printr-o conexiune Bluetooth.

 • A2DP (Advanced Audio Distribution Profile)
  Oferă redare muzicală de înaltă calitate wireless.
 • AVRCP (Audio Video Remote Control Profile)
  Puteți regla volumul etc.

Utilizarea poate fi diferită în funcție de dispozitivul Bluetooth. Consultați instrucțiunile de utilizare incluse furnizate împreună cu dispozitivul Bluetooth.

 1. Introduceți unitățile setului de căști în ambele urechi.

  Puneți-vă unitatea cu marcajul (stânga) pe urechea stângă și unitatea cu marcajul (dreapta) pe urechea dreaptă. Unitatea stângă are un punct tactil.

  Aveți grijă să nu intrați în contact cu senzorul tactil când purtați setul de căști.

  Ilustrație care indică locația punctului tactil (A) de pe unitatea stângă

  Ilustrație care indică locațiile senzorilor tactili (B) de pe setul de căști

  A: Punct tactil

  B: Senzori tactili (stânga, dreapta)

  Rotiți setul de căști pentru a fixa suportul pentru urechi în șanțurile helixului.

  Ilustrație cu fixarea suportului pentru urechi (B) pe șanțurile helixului (A) prin rotirea setului de căști

  A: Șanțurile helixului

  B: Suport pentru urechi

 2. Conectați setul de căști cu un dispozitiv Bluetooth.
 3. Utilizați dispozitivul Bluetooth pentru a începe redarea și reglați volumul la un nivel moderat.

Sugestie

 • În setările din fabrică, atunci când ascultați muzică în timp ce purtați ambele unități ale setului de căști, acesta va opri redarea în momentul în care una dintre unități este luată de la ureche. Când unitatea este utilizată din nou, setul de căști repornește redarea de muzică. Dacă ambele unități sunt îndepărtate, setul de căști nu reia redarea muzicii chiar dacă purtați din nou ambele unități.
 • Setul de căști acceptă protecția conținutului SCMS-T. Puteți asculta muzică și orice alt conținut audio pe setul de căști de la un dispozitiv, cum ar fi un televizor portabil care acceptă protecția conținutului SCMS-T.
 • În funcție de dispozitivul Bluetooth, este posibil să fie necesar să reglați volumul sau setarea de ieșire audio de pe dispozitiv.
 • Volumul setului de căști în timpul unui apel și în timpul redării muzicii poate fi reglat independent. Modificarea volumului pentru apeluri nu modifică volumul pentru redarea muzicii și invers.
 • De asemenea, puteți asculta muzică și dacă scoateți și utilizați o singură unitate din husa pentru încărcare.
  Când purtați doar unitatea dreaptă, atingeți senzorul tactil de pe unitatea dreaptă pentru a reda muzică.
  Când purtați doar unitatea stângă, utilizați dispozitivul conectat pentru a reda muzică.
  Când ascultați muzică la o singură unitate, dacă vă puneți și cealaltă unitate, puteți asculta muzică la ambele unități.

Notă

 • Conform setărilor din fabrică, nu puteți regla volumul pe setul de căști. Reglați volumul pe dispozitivul conectat. Dacă nu puteți regla volumul pe dispozitivul conectat, instalați aplicația de smartphone „Sony | Headphones Connect” și reglați volumul din aplicație.
  Când utilizați aplicația „Sony | Headphones Connect”, puteți atribui funcția de reglare a volumului pe senzorul tactil al setului de căști.
 • Dacă starea de comunicație este slabă, dispozitivul Bluetooth poate răspunde incorect la operația comandată de la setul de căști.