Inițializarea setului de căști pentru a restaura setările din fabrică

Dacă setul de căști nu funcționează corect chiar și după reinițializare, inițializați setul de căști.


Așezați setul de căști în husa pentru încărcare, lăsați capacul husei de încărcare deschis și plasați degetele pe senzorii tactili de pe ambele unități, stânga și dreapta, ale setului de căști aproximativ 10 secunde. Luați degetele de pe senzori în maximum 10 secunde după ce indicatoarele (roșu) ale setului de căști încep să se aprindă intermitent.

Indicatoarele (albastru) se aprind intermitent de 4 ori (), iar setul de căști este inițializat.


Această operațiune reinițializează reglarea volumului etc. la setările din fabrică și șterge toate informațiile de asociere. În acest caz, ștergeți informațiile de asociere ale setului de căști din dispozitiv, apoi asociați-le din nou.

Dacă setul de căști nu funcționează corect chiar și după inițializare, consultați cel mai apropiat dealer Sony.

Notă

  • Asigurați-vă că indicatorii (roșu) de pe ambele unități, stânga și dreapta, ale setului de căști se aprind înainte să țineți degetele pe senzorii tactili pe ambele unități, stânga și dreapta, ale setului de căști.
  • Dacă ați actualizat software-ul după achiziționarea setului de căști, chiar dacă inițializați setul de căști, software-ul actualizat se păstrează.
  • Când inițializați setul de căști pentru a reveni la setările din fabrică după ce schimbați limba ghidării vocale, limba va reveni, de asemenea, la setarea din fabrică.